Advertorial Coronavirus in Alphen

Een coronavrij kerstdiner!

Verlangen jullie ook zo naar een gezellig en liefdevol kerstdiner met je vrienden of je kinderen en hun partners die niet meer thuis wonen? Kies dan voor een antigenen sneltest bij Corona Sneltest Point in Alphen.

Kerst staat voor warmte, liefde en respect voor elkaar. Kerst is samen dineren, mooie verhalen vertellen en elkaar aandacht geven en knuffelen. We hebben een heftig jaar achter de rug met veel onzekerheden en zaken die velen van ons op een minder prettige manier hebben geraakt. Daarom is de drang naar liefde en warmte naar elkaar juist in deze periode zo enorm belangrijk.

Wil je zorgeloos van elkaar genieten, dan biedt Corona Sneltest Point je de mogelijkheid om een antigenen sneltest te doen. Binnen 15 minuten weet je of je wel of geen corona hebt via de Abbott sneltest die door GGD/RIVM is goedgekeurd. Je kunt zelfs tijdens de feestdagen een online reservering maken via www.coronasneltestpoint.nl voor het bedrag van € 69,50.

Laat corona jou niet weerhouden om een traditionele en liefdevol kerst te vieren. Corona Sneltest Point heet jullie van harte welkom en wenst iedereen alvast fijne kerstdagen en een gelukkig en liefdevol 2021 toe!


Meer nieuws

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Overige vandaag 09:02

Sponsorpaal compenseert inzamelingsacties Alphense Voedselbank

Door alle maatregelen rondom corona heeft Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken al tien maanden geen inzamelingsacties kunnen houden in supermarkten. Daarom plaatste de Voedselbank deze week een zogeheten sponsorpaal bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk. Andere supermarkten in Alphen volgen binnenkort. 

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Avondklok

Ach ja, die avondklok. Voor een heleboel mensen maakt dat helemaal niks uit. Die kwamen toch al niet buiten na 9 uur ’s avonds. Soms uit gewoonte en soms omdat er toch niets te beleven viel op straat en in de horeca.