Restaurant De Zeeger

Een culinair avondje uit bij Restaurant De Zeeger

Van donderdag 24 maart t/m zondag 3 april organiseren wij de voorjaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Restaurant De Zeeger kun je je opmaken voor een meergangendiner met culinaire hoogstandjes.

Er even lekker tussenuit, weg van de dagelijkse drukte? Of lekker aan het fietsen of wandelen? Strijk dan neer bij Restaurant De Zeeger. Hun team zorgt met passie en gevoel voor een beleving die je bij zal blijven. In het restaurant werken ze altijd met lokale producten en leveranciers; er komt dus geen enkel gerecht uit een pakje. Uiteraard zie je dat ook terug in het meergangendiner dat ze hebben samengesteld voor de Alphens Restaurantweek.

Culinaire hoogstandjes

De avond begin je met een amuse. Daarna is het tijd voor het voorgerecht, waarbij je keuze hebt uit steak tartaar met vadouvanmayonaise en desem toast; of coquille met radijs, mierikswortel en peterselieolie.

Voor het hoofdgerecht staat gnocchi met truffel, een 63° eidooier en paddenstoelen; skrei met gepofte biet en dashi beurre blanc; of picanha met chimichurri, truffelaardappel en bimi op het menu. Wat je kiest is aan jou!

De avond kun je natuurlijk niet afsluiten zonder een heerlijk dessert. Voor de zoetekauwen: eton mess met hazelnoot, peer, gemberbier, vanille ijs en chocoladesaus. Liever hartig? Kies dan voor de croque monsieur met cranberry blauwe kaas, kletzenbrood en honing bechamel.

Van dit heerlijke menu betaal je tijdens de Alphens Restaurantweek slechts € 30! Een extra gang aan het diner toevoegen? Dat kost € 5 extra.

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 24 maart t/m zondag 3 april leggen diverse restaurants uit Alphen en omgeving jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek.

Culinair in de watten gelegd worden? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.