Advertorial Horeca

Een driegangen keuzemenu met bioscoopkaart bij Bregje

Breng jij graag een bezoek aan de bioscoop? En houd jij van lekker eten voor een voordelige prijs? Kom dan naar Proeflokaal Bregje en krijg bij een driegangenmenu ook een MADIWODO-bioscoopkaart voor een heerlijk filmavondje!

Filmarrangement
In oktober is de nieuwe menukaart van Proeflokaal Bregje ingegaan. Heb jij de nieuwe gerechten nog niet geproefd? Profiteer dan nu van het filmarrangement! Voor slechts € 19,95 per persoon krijg je een driegangen keuzemenu en een MADIWODO-bioscoopkaart. Je kunt zelf kiezen naar welke bioscoop en welke film je gaat.

Het Filmarrangement is verkrijgbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor slechts € 19,95 per persoon. Kinderen tussen de 4 en 11 jaar betalen € 12,95 per persoon. Bij het afrekenen ontvang je de MADIWODO-bioscoopkaart. Alle bioscopen in Nederland doen mee, en zelfs bij enkele filmtheaters kun je de bioscoopkaart inwisselen. De voucher kan tot eind maart 2020 worden verzilverd, waarna je nog tot eind november 2020 naar de bioscoop kunt met het e-ticket.

Kerst
Weet jij nog niet waar je met Kerst wilt gaan dineren? Bij Bregje kun je tijdens de kerstdagen terecht voor een heerlijk driegangen keuzemenu. Ben jij een grote eter? Dan kun je het menu uitbreiden naar een viergangenmenu, en dat voor een kleine meerprijs van € 4. Let op! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus reserveer snel.

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Bregje is nog op zoek naar personeel! Kijk op de website voor de vacature die bij jou past.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 18:59

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Sport gisteren 17:01

Dove voetballers klaar voor Barcelona

Van 10 tot en met 12 april 2020 vindt het internationaal zaalvoetbaltoernooi plaats in Barcelona. Dit is niet zomaar een toernooi, het is namelijk een toernooi voor dove voetballers. Alphenaar Goran Trajanov (30) is een crowdfundingsactie gestart om het voor zijn team mogelijk te maken om hieraan deel te nemen.

Algemeen gisteren 16:11

Lachgas wordt een softdrug

Het kabinet plaatst het verdovende middel lachgas onder de Opiumwet, waardoor het bezit, de handel, de verkoop, het vervoer en de productie van lachgas wordt verboden. De gemeente Alphen aan den Rijn kondigde eerder al aan dit te wijzigen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV).

Economie gisteren 15:06

Bekendmaking genomineerden VOAWARDS 2020

Donderdag 19 december worden de genomineerden bekendgemaakt voor de VOAWARDS 2020 tijdens de VOA-netwerkborrel. Dit jaar is de verkiezing in een nieuw jasje gestoken, waarbij ondernemingen worden onderverdeeld in 5 categorieën.

Rechtszaak gisteren 14:23

Strafzaak geseponeerd door omgekomen verdachte

De rechtszaak tegen een Alphenaar is geseponeerd door het Openbaar Ministerie (OM). De reden? De verdachte is onlangs om het leven gekomen bij een ongeluk.

Politiek gisteren 13:29

Verbouwing Theater Castellum definitief in zomer 2020

De geplande verbouwing van Theater Castellum in Alphen aan den Rijn gaat door. De entree wordt ruimer en logischer ingedeeld, de horecafuncties worden vernieuwd en verbeterd, achterstallig onderhoud wordt verholpen. Kortom: het theater kan er weer een paar jaar tegenaan.