Advertorial Horeca

Een driegangen keuzemenu met bioscoopkaart bij Bregje

Breng jij graag een bezoek aan de bioscoop? En houd jij van lekker eten voor een voordelige prijs? Kom dan naar Proeflokaal Bregje en krijg bij een driegangenmenu ook een MADIWODO-bioscoopkaart voor een heerlijk filmavondje!

Filmarrangement
In oktober is de nieuwe menukaart van Proeflokaal Bregje ingegaan. Heb jij de nieuwe gerechten nog niet geproefd? Profiteer dan nu van het filmarrangement! Voor slechts € 19,95 per persoon krijg je een driegangen keuzemenu en een MADIWODO-bioscoopkaart. Je kunt zelf kiezen naar welke bioscoop en welke film je gaat.

Het Filmarrangement is verkrijgbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor slechts € 19,95 per persoon. Kinderen tussen de 4 en 11 jaar betalen € 12,95 per persoon. Bij het afrekenen ontvang je de MADIWODO-bioscoopkaart. Alle bioscopen in Nederland doen mee, en zelfs bij enkele filmtheaters kun je de bioscoopkaart inwisselen. De voucher kan tot eind maart 2020 worden verzilverd, waarna je nog tot eind november 2020 naar de bioscoop kunt met het e-ticket.

Kerst
Weet jij nog niet waar je met Kerst wilt gaan dineren? Bij Bregje kun je tijdens de kerstdagen terecht voor een heerlijk driegangen keuzemenu. Ben jij een grote eter? Dan kun je het menu uitbreiden naar een viergangenmenu, en dat voor een kleine meerprijs van € 4. Let op! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus reserveer snel.

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Bregje is nog op zoek naar personeel! Kijk op de website voor de vacature die bij jou past.


Meer nieuws

Romeinen vandaag 12:05

ROMEINEN Bronzen steelpan

Romeins voedsel lijkt op dat van ons. Ook de manier om voedsel te bereiden lijkt op die van ons. Eigenlijk is het natuurlijk andersom. Dus het bereiden gaat net als toen nog steeds in een oven, op het vuur en in een pan. Al koken wij niet meer in een bronzen steelpan.

Algemeen gisteren 16:38

Vannacht gaat de klok een uur terug

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat de klok een uur achteruit gaat, en de dag dus een uur langer duurt!

Alphense Zendmast gisteren 13:05

Alphense zendmast gedoofd voor Nacht van de Nacht

Alle lichten van de Alphense zendmast zullen zaterdagavond 24 oktober om 21:00 uur uit gaan. Dit gebeurt ter gelegenheid van de Nacht van de Nacht. Tot 21:00 uur is de zendmast blauw gekleurd voor het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties.