Advertorial Horeca

Een driegangen keuzemenu met bioscoopkaart bij Bregje

Breng jij graag een bezoek aan de bioscoop? En houd jij van lekker eten voor een voordelige prijs? Kom dan naar Proeflokaal Bregje en krijg bij een driegangenmenu ook een MADIWODO-bioscoopkaart voor een heerlijk filmavondje!

Filmarrangement
In oktober is de nieuwe menukaart van Proeflokaal Bregje ingegaan. Heb jij de nieuwe gerechten nog niet geproefd? Profiteer dan nu van het filmarrangement! Voor slechts € 19,95 per persoon krijg je een driegangen keuzemenu en een MADIWODO-bioscoopkaart. Je kunt zelf kiezen naar welke bioscoop en welke film je gaat.

Het Filmarrangement is verkrijgbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor slechts € 19,95 per persoon. Kinderen tussen de 4 en 11 jaar betalen € 12,95 per persoon. Bij het afrekenen ontvang je de MADIWODO-bioscoopkaart. Alle bioscopen in Nederland doen mee, en zelfs bij enkele filmtheaters kun je de bioscoopkaart inwisselen. De voucher kan tot eind maart 2020 worden verzilverd, waarna je nog tot eind november 2020 naar de bioscoop kunt met het e-ticket.

Kerst
Weet jij nog niet waar je met Kerst wilt gaan dineren? Bij Bregje kun je tijdens de kerstdagen terecht voor een heerlijk driegangen keuzemenu. Ben jij een grote eter? Dan kun je het menu uitbreiden naar een viergangenmenu, en dat voor een kleine meerprijs van € 4. Let op! Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar, dus reserveer snel.

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Bregje is nog op zoek naar personeel! Kijk op de website voor de vacature die bij jou past.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 09:06

Automobilist schept fietser

Op woensdagochtend 27 mei heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Prins Bernhardlaan in Alphen. Een fietser raakte hierbij gewond.

Stadshart vandaag 08:52

Twaalf idee├źn in de race voor Alphen Centrum Begroot

Van nieuwe speelplekken tot festivals en ideeën om de buurt te vergroenen. Voor Alphen Centrum Begroot stelt de gemeente € 30.000 beschikbaar voor dit soort initiatieven. Inwoners van het postcodegebied 2405 en 2406 kunnen tot 28 juni stemmen op de twaalf plannen.

Winkels gisteren 17:25

Spellenwinkel Hoge Ogen verhuist terug naar Hooftstraat

Na vijf jaar in de Julianastraat gevestigd te zijn geweest, verhuist spellenwinkel Hoge Ogen nu terug naar hun oude pand in de Hooftstraat, schuin tegenover de Toko. Momenteel wordt er hard gewerkt om de winkel gereed te maken voor de opening op zaterdag 30 mei.

Alphens Restaurantweek gisteren 16:49

De laatste week van de Eight Drive is ingegaan

Volgende week openen horecagelegenheden weer hun deuren, zo ook Grand Café Eight. Daarom kun je deze week voor het laatst genieten van een afhaalgerecht en het heerlijke ijs bij de Eight Drive. Maar goed nieuws: de lekkere en gezonde maaltijden kun je gewoon nog blijven bestellen!

Advertorial Coronavirus in Alphen gisteren 15:21

Thuis genieten van films met de tips van Castellum

Castellum moet de deuren nog een tijdje gesloten houden vanwege een geplande verbouwing. Je kunt dus helaas nog even niet genieten van jouw favoriete films in hun bioscoop. Maar met de tips van de medewerkers van Castellum kun je thuis wel genieten van de leukste films!