Bymip
Advertorial Horeca

Een driegangenmenu met hoge korting bij Maggie Blue

In het centrum van Alphen vind je Maggie Blue. Een horecagelegenheid met een veelzijdige menukaart, waar je op elk moment van de dag terecht kan. In januari, februari en maart heeft Maggie Blue een wel hele fijne aanbieding: 40% korting op een driegangenmenu!

Om te vieren dat het nieuwe jaar van start is kun je bij Maggie Blue genieten van heerlijke kortingen. Kies een voor-, hoofd- én nagerecht waar je trek in hebt. De hele kaart is tot jouw beschikking. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag krijg je maar liefst 40% korting! Op de overige dagen geldt een korting van 20%.

Bij Maggie Blue heb je keuze uit veel gerechten. Naast vis heeft het restaurant ook een goed stuk vlees aan te bieden. Ook als je geen vlees of vis wil zit je goed bij Maggie Blue. Benieuwd naar de menukaart? Klik hier!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 17:43

Kans op verkeershinder door start vervangen verkeersregelinstallaties

Meer dan 20 jaar hebben de verkeersregelinstallaties op de Prins Bernhardlaan – Willem de Zwijgerlaan en Willem de Zwijgerlaan – Ambonstraat in Alphen hun werk gedaan, maar nu zijn ze toch echt toe aan vervanging. De werkzaamheden hiervoor zijn vandaag van start gegaan.

Advertorial Cultuur gisteren 17:06

Een weekend theater maken voor iedereen bij Parkvilla

Iets buiten je comfortzone doen maakt gelukkig, zo stellen diverse onderzoekers. Het theaterweekend Scratch van Productiehuis Alphen biedt deze mogelijkheid. Liever een kortere workshop? Dan kun je deelnemen aan de korte theaterworkshops van Parkvilla.