Bymip
Advertorial Horeca

Een driegangenmenu met hoge korting bij Maggie Blue

In het centrum van Alphen vind je Maggie Blue. Een horecagelegenheid met een veelzijdige menukaart, waar je op elk moment van de dag terecht kan. In januari, februari en maart heeft Maggie Blue een wel hele fijne aanbieding: 40% korting op een driegangenmenu!

Om te vieren dat het nieuwe jaar van start is kun je bij Maggie Blue genieten van heerlijke kortingen. Kies een voor-, hoofd- én nagerecht waar je trek in hebt. De hele kaart is tot jouw beschikking. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag krijg je maar liefst 40% korting! Op de overige dagen geldt een korting van 20%.

Bij Maggie Blue heb je keuze uit veel gerechten. Naast vis heeft het restaurant ook een goed stuk vlees aan te bieden. Ook als je geen vlees of vis wil zit je goed bij Maggie Blue. Benieuwd naar de menukaart? Klik hier!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:11

Ank de Groot treedt af als voorzitter van Alphia

Ank de Groot heeft besloten niet langer voorzitter te willen zijn van voetbalvereniging Alphia. Dit meldt zij op de website van Alphia op zaterdag 25 januari. De Groot ligt al langer onder vuur bij een groep leden van Alphia.

Calamiteiten gisteren 11:43

41-jarige bestuurder veroorzaakt meerdere gevaarlijke situaties

Op zaterdagavond 25 januari veroorzaakte een 41-jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats meerdere gevaarlijke situaties. Uiteindelijk werd hij door meerdere politieauto’s klemgereden op de N207 bij Alphen aan den Rijn. De politie laat weten dat de man onder andere verantwoordelijk is voor spookrijden.

Advertorial Toneel gisteren 11:19

Theatergezelschap Fada speelt Change in Parkvilla

Fada theater is een professioneel theatergezelschap dat bestaat uit Syrische vluchtelingen. Oorspronkelijk bestond de groep uit acteurs, die elkaar in 2015 in de noodopvang van Alphen aan den Rijn hadden ontmoet. Inmiddels is de samenstelling van de groep veranderd.

Calamiteiten gisteren 01:51

Achtervolging geëindigd op de N207

Op zaterdagavond is er een achtervolging geëindigd op de N207 bij Alphen aan den Rijn. Een voertuig werd door meerdere politie auto’s klem gereden op de Ring-Oost.

Winkels 25 jan. 2020 19:18

Toko Ming Jen viert overname met afscheidsfeest

Toko Ming Jen heeft vanaf zondag 1 maart andere eigenaren. Een nieuw ondernemersstel gaat de Aziatische supermarkt overnemen. Daarom gaf Toko Ming Jen op zaterdagmiddag 25 januari een afscheidsfeest.