Bymip
Advertorial Horeca

Een driegangenmenu met hoge korting bij Maggie Blue

In het centrum van Alphen vind je Maggie Blue. Een horecagelegenheid met een veelzijdige menukaart, waar je op elk moment van de dag terecht kan. In januari, februari en maart heeft Maggie Blue een wel hele fijne aanbieding: 40% korting op een driegangenmenu!

Om te vieren dat het nieuwe jaar van start is kun je bij Maggie Blue genieten van heerlijke kortingen. Kies een voor-, hoofd- én nagerecht waar je trek in hebt. De hele kaart is tot jouw beschikking. Op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag krijg je maar liefst 40% korting! Op de overige dagen geldt een korting van 20%.

Bij Maggie Blue heb je keuze uit veel gerechten. Naast vis heeft het restaurant ook een goed stuk vlees aan te bieden. Ook als je geen vlees of vis wil zit je goed bij Maggie Blue. Benieuwd naar de menukaart? Klik hier!


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.

Dronefotografie vandaag 14:32

Alphen vanuit de lucht: de Engelse landschapsstijl in het Alphense Bospark

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week het Bospark, dat in de jaren ’30 werd aangelegd in het kader van werkverschaffing.

Alphense Zendmast vandaag 12:06

Alphense zendmast blauw en geel verlicht voor Alphen Samen Sterk

Zaterdagavond 8 mei is de Alphense zendmast verlicht voor Alphen Samen Sterk, de kledingactie die in het leven is geroepen om de door corona getroffen Alphense horecagelegenheden te steunen. De zendmast zal verlicht zijn in de kleuren blauw en geel, de kleuren van Alphen Samen Sterk.

Advertorial Winkels vandaag 10:58

Gek op wijn? Kom werken bij La Bodega '87!

Dé wijnspeciaalzaak en wijnbar van Alphen aan den Rijn, La Bodega ’87, is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij niet alleen een wijnliefhebber maar ook een (aankomend) kenner? Dan is Dennis misschien wel op zoek naar jou! La Bodega ’87 zoekt een allround medewerker die zich thuis voelt in een kleine organisatie.