Bij Hen
Advertorial Horeca

Een feestelijk mosselfestijn mét live muziek Bij Hen

Yes, er kan weer wat meer! En dat moet gevierd worden. Daarom organiseert Bij Hen een gezellig mosselfestijn mét live muziek. Geniet van de lekkerste mosselen met een heerlijk glas wijn of een biertje. Dat is pas écht zomers genieten.

In het weekend van 18 en 19 juli serveert Bij Hen vanaf 17:00 uur de lekkerste mosselen. Voor slechts € 19,50 per persoon kun je onbeperkt mosselen eten. Je kunt kiezen uit drie soorten: Bij Hen classic mosselen met witte wijn, bouillon en groenten, Belgische mosselen met blond bier, room en groenten, of Thaise mosselen met kokos, laos, limoenblad en rode peper.

Ben je niet zo gek op mosselen? Ook daar heeft Bij Hen aan gedacht. Geniet dan van een heerlijke bavette steak, 1/2 kip, een lekkerbekje of verse vegetarische Fregola (pasta).

Reserveer snel een plekje voor de zaterdag of de zondag via www.bijhen.nl of telefonisch: 0172-820002. Oh, en neem de kinderen gerust mee! Die kunnen zich uitleven in de speeltuin, een potje minigolf spelen of stoer klimmen bij Klimpark Alphen.  


Meer nieuws

Alphens.nl Magazine vandaag 16:04

Vrijwilliger Bas Koenekoop: ''Mijn hele DNA is Alphia''

Je groeit op in een bepaalde buurt. Voor Bas Koenekoop, Alphiaan in hart en nieren, was dat de Zeeheldenbuurt. Hij kwam ter wereld op de Zoutmanstraat 9, maar eigenlijk is het Alphiaveld de plek waar hij zijn opvoeding genoot. Zijn ouders waren meer daar dan thuis. Een andere belangrijke plek in zijn leven is de zee. Daar speelde zijn arbeidzaam leven zich grotendeels af. Lees mee met een bijzonder verhaal.

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Pax Romana

De Romeinse Limes had weliswaar meer het karakter van bewaking van een scheepsroute dan dat van een echte grens, toch waren er hier en daar schermutselingen. Regelrecht oorlog is het in de Rijndelta nooit geweest. De uitzondering was het jaar 69-70 toen de Bataafse Opstand hardhandig ingrijpen noodzakelijk maakte.