Bij Hen
Advertorial Horeca

Een feestelijk mosselfestijn mét live muziek Bij Hen

Yes, er kan weer wat meer! En dat moet gevierd worden. Daarom organiseert Bij Hen een gezellig mosselfestijn mét live muziek. Geniet van de lekkerste mosselen met een heerlijk glas wijn of een biertje. Dat is pas écht zomers genieten.

In het weekend van 18 en 19 juli serveert Bij Hen vanaf 17:00 uur de lekkerste mosselen. Voor slechts € 19,50 per persoon kun je onbeperkt mosselen eten. Je kunt kiezen uit drie soorten: Bij Hen classic mosselen met witte wijn, bouillon en groenten, Belgische mosselen met blond bier, room en groenten, of Thaise mosselen met kokos, laos, limoenblad en rode peper.

Ben je niet zo gek op mosselen? Ook daar heeft Bij Hen aan gedacht. Geniet dan van een heerlijke bavette steak, 1/2 kip, een lekkerbekje of verse vegetarische Fregola (pasta).

Reserveer snel een plekje voor de zaterdag of de zondag via www.bijhen.nl of telefonisch: 0172-820002. Oh, en neem de kinderen gerust mee! Die kunnen zich uitleven in de speeltuin, een potje minigolf spelen of stoer klimmen bij Klimpark Alphen.  


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!