Grandcafé de Zaak
Advertorial Evenementen

Een gezellig DJ-avond bij Grandcafé De Zaak

De eerste werkweek na de vakantie zit er weer op. Dat leek Grandcafé De Zaak weer hoog tijd voor een feestje! Daarom organiseren ze op zaterdag 5 september weer een DJ-avond.

Na een heerlijke zomer vol gezellige avonden op het terras, gaat Grandcafé De Zaak daar natuurlijk in september nog even mee door. DJ Dan Cohen draait van 20:00 tot 00:00 de lekkerste tunes en bouwt het Rijnplein weer om tot de gezelligste plek van Alphen. Dus kom lekker langs voor een welverdiend drankje! Maar: wees er op tijd bij, want er is een beperkt aantal plekken.

Let op: het is een feest, maar de regels omtrent corona gelden nog steeds. Dus: blijf aan je tafel zitten, houd afstand en let op elkaar. Zo is het voor iedereen gezellig.


Meer nieuws

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie 14 mei 2021 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.