La Bodega '87
Advertorial Werken

Een goed begin van 2022 bij La Bodega ’87!

Het nieuwe jaar is begonnen en het team van La Bodega ’87 staat weer voor je klaar na een paar welverdiende dagen rust. De wijnwinkel aan de Raadhuisstraat heeft een groot assortiment wijnen, bubbels en speciaalbier. Mis je de wijnbar? Ga dan thuis voor een online wijnproeverij of haal een wijnproeverijbox op in de winkel!

Zijn de etentjes nog niet voorbij?

Heb jij nog verlate kerstdiners, (online) nieuwjaarsborrels of een gewoon gezellig etentje op de planning staan in januari? De schappen bij La Bodega ’87 staan weer vol met heerlijke bijpassende wijnen. Een romige Chardonnay voor bij een stukje vis, een heerlijke Primitivo voor bij een Italiaans gerecht of een dessertwijn voor bij de chocolade brownie. Dat klinkt goed toch? Dennis helpt je graag met een passend advies.

Online wijnproeverijen en proeverijboxen voor thuis

Nu de wijnbar nog gesloten is heeft La Bodega ’87 passende oplossingen om thuis alsnog van zo’n heerlijke proeverij te genieten. Denk een aan de wijnproeverijboxen voor thuis. Ga voor een kleine (3 wijnen) of grote (6 wijnen) box. Kies zelf je thema of geef je voorkeuren aan voor een land of bijvoorbeeld alleen rood of wit, dan houdt Dennis hier rekening mee. In de box vind je een korte handleiding, aromawiel, notitieformulier en wijnbeschrijvingen met wijn- en spijstips.

La Bodega ’87 organiseert ook online wijnproeverijen op aanvraag. De wijnen kan je dan afhalen of worden bij je thuisbezorgd en op een afgesproken moment vindt de online wijnproeverij plaats. Dennis legt je dan alles uit over de herkomst van de wijnen, wat je proeft en andere leuke bijzondere weetjes.

Las je even een Dry January in? Dennis heeft ook een aanbod alcoholvrije wijnen zodat jij alsnog gezellig met een ‘wijntje’ aan het diner kan zitten.

La Bodega ’87 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Aankomende week is de winkel vanaf woensdag geopend. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410.

Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg hen op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.