Maggie Blue
Advertorial Alphense Fijnproevers

Een goed gevulde tafel met het shared dining menu van Maggie Blue

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant Maggie Blue gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.  

Maggie Blue heeft een plekje in het hart van elke horecafanaat. Op ieder moment van de dag, in welk gezelschap dan ook, staat er een tafel voor je klaar met zinnenstrelend eten en een glas whatever-you-feel-like. Een goed gevuld restaurant met tevreden klanten. Dat is wat Maggie Blue het liefst elke dag ziet. 

Ook tijdens Alphense Fijnproevers kun je genieten van al het lekkers dat Maggie Blue te bieden heeft. En dat zijn geen saaie, stoffige gerechten, maar juist nét een tikkeltje anders. En dat gaat volgens het shared dining concept. Want sharing is caring! In combinatie met livemuziek ervaar je Maggie Blue tijdens Alphense Fijnproevers op een manier zoals je nog niet eerder ervaren hebt. 

Shared dining  

Begin de avond met een heerlijk voorgerecht. Op tafel verschijnen dan de Spanish sushi, ofwel sushi chorizo geserveerd met uien compote, zoetzure komkommer en gefrituurde boerenkool; pumpkin falafel, pompoenfalafel geserveerd met cranberry, feta en little gem; en de Pink salmon, zalm ingelegd in bieten en geserveerd met Gin mayonaise, ui, aardappelkaantjes en afilla cress. Heerlijk om de avond mee te starten! 

Dan is het moment aangebroken dat het hoofdgerecht geserveerd wordt, wat bestaat uit vier gerechten om met jouw tafelgenoten te delen. Op het menu staan Pork in a blanket, pulled pork samosa’s geserveerd met Japanse dip; You had me at taco, butterfisch taco met witte kool, rode peper en aji amarillo mayonaise; Purple gnocchi, paarse gnocci besprenkeld met basilicum olie, pecorino en pancetta; en Masquito fries, crunchy friet met knoflookboter en aioli. Als dat niet smullen wordt… 

Hopelijk heb je na deze voortreffelijke gerechten nog plek voor een nagerecht. Want wat is een avondje uit zonder een nagerecht? Op het menu staat namelijk een apple tarte tin met amandelspijs en fireball sorbet. Toch meer zin in iets hartigs als afsluiter van de avond? Voor een kleine meerprijs geniet je van een selectie van kazen geserveerd met vijgenbrood, confituren en druivenmosterd. Een goede manier om de avond af te sluiten. 

Alphense Fijnproevers 

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl 

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten! 

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.