MAAJKOL MEDIA
Advertorial Evenementen

Een gouden combinatie van muziek, bier en spijs: Hendrick’s Fest is terug

Nu er een stortvloed aan festivals over ons uit wordt gestort denkt Hendrick’s Fest zeker een toegevoegde waarde te bieden. Alphens enige echte speciaalbier festival keert terug. En dit keer zelfs als tweedaags festival.

Zaterdag 27 en zondag 28 augustus kan Alphen aan den Rijn zich opmaken voor een ouderwets Hendrick’s Fest vol craftbieren, vers bereide culinaire uitspattingen en natuurlijk veel live muziek in een ongekend ontspannen setting.

Speciaalbier van Neerlands leukste brouwerijen

Zaterdag ligt de focus op het speciaalbier met deelname van Neerlands leukste brouwerijen als VanDeStreek (Utrecht), VanMoll (Eindhoven) en De Moersleutel (Alkmaar). In combinatie met de eigen uitgebreide bierstand van Hendrick’s Fest kun je heerlijk proeven van de mooiste brouwsels in het speciaal ontworpen glazen Hendrick’s proefglas. Met live optredens van the Hi-Ballin’Daddie’s, A Nite with Amy, Pirates of the Lambs en Sass & the Soulmates komen de ware muziekliefhebbers ook ruimschoots aan hun trekken.

De tekst loopt door onder de foto.

hendricks fest 2.jpg

SUPER SUNDAY PUB DAY

Zondag de 28e doopt Hendrick’s Fest eigenhandig tot SUPER SUNDAY PUB DAY. Ze zijn extra in hun nopjes met het optreden van the Billy Joel Experience. De begenadigde zanger/pianist Alexander Broussard stond al eens solo in the Pub, maar neemt nu zijn voltallige band mee. Inmiddels beroemd door het hele land door hun succesvolle deelname aan het televisieprogramma The Tribute - Battle of the Bands geeft Alexander een adembenemend eerbetoon aan Billy Joel. Samen met de Haagse coverband The Raspers wordt dat gegarandeerd feest op zondag.

Ook voor de lekkere trek

Beide dagen zorgt Hendrick’s Fest natuurlijk ook dat de inwendige mens niets te kort komt. Straight out of Mike’s Kitchen serveren ze vers belegde pizza’s en smakelijke pasta’s. Horeca-collega Martin van Wet ‘n Wild komt frietjes bakken, Laurens van Le Bitterbal staat aan één stuk door zijn befaamde bitterballen te frituren en de Gehaktballen naar oma Barrie’s recept zijn verkrijgbaar in de BALLEKES stand, naturel of met keuze uit Belgische stijl biersausen. Ook voor de vega/vegan vrienden is er ruimschoots aanbod!

Geloof ons: Hendrick’s Fest wil je niet missen! Tickets voor zowel zaterdag als zondag zijn online te koop via www.hendricksfest.nl.


Meer nieuws

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!