Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Overige

Een hele aantrekkelijke Paasactie bij Dutch Dream Slaapcomfort

De weken rond het Paasweekend ontvang je bij aankoop van een complete boxspring een molton en een hoeslaken cadeau en een mooie btw-korting op dekbedden en kussens!

Kussen en dekbedden

Wist je dat een goed en passend kussen erg belangrijk is voor een fijne nachtrust? Door de combinatie van een matras en een kussen die beide bij je lighouding passen kan je lichaam volledig ontspannen. En... als we nu toch met ontspannen en lekker slapen bezig zijn, laten we dan ook een goed dekbed niet vergeten. Bij Dutch Dream is voor iedere slaper en voor elk seizoen een dekbed te vinden. Rond het Paasweekend ontvang je bij aanschaf van een complete boxspring een mooie btw-korting op kussens en dekbedden.

Bedtextiel

Dutch Dream heeft een breed assortiment bedtextiel waar de keuze in de kleur- en materiaal ruim is. Naast moltons en hoeslakens hebben ze ook nog prachtige dekbedovertrekken van mooie merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Kayori, Dommelin, Formesse, Jeannette Vite en Beddinghouse.

Maatwerk uit eigen fabriek in Ter Aar

In de winkels krijg je persoonlijk advies voor een perfect passend ligcomfort. Zodra je boxspring volledig naar wens is samengesteld wordt deze handmatig geproduceerd in eigen fabriek in Ter Aar. Als het bed klaar is wordt een leverafspraak ingepland en monteren hun eigen bezorgers je boxspring thuis. Deze Paasactie maakt jouw nieuwe bed helemaal compleet! Vraag wel even naar de voorwaarden aan de verkopers.

Let wel op, want de openingstijden in het Paasweekend wijken af. Eerste paasdag zijn alle winkels gesloten. Tweede paasdag helpen de verkopers je graag in Hazerswoude, Delft en Naaldwijk. Voor deze dagen kan je een afspraak maken voor Hazerswoude en Delft. Maak hier je afspraak: https://www.dutchdreamslapen.nl/afspraak


Meer nieuws

Onderwijs en opvang vandaag 12:56

Vijf mbo-scholen werken voortaan samen: Leven Lang Ontwikkelen van groot belang voor de arbeidsmarkt

De mbo-scholen Albeda, Da Vinci, mboRijnland, Mondriaan en Zadkine gaan samenwerken op het terrein van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Daartoe ondertekenden zij op 31 januari in Den Haag een intentieovereenkomst. Met de ondertekening spreken zij af zich gezamenlijk in te spannen om de arbeidsmarkt te voorzien van goed (bij) geschoold personeel, nu en in de toekomst.

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.

Werkzaamheden vandaag 09:24

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.