Advertorial Economie

Een keuken-keuken of een meubelstuk?

Na het succes van de voorjaarseditie Beurs Eigen Huis is de Alphense ondernemer Bianca Gels opnieuw gevraagd om de bezoekers van de beurs te inspireren. Op 21, 22 en 23 september staat de eigenaresse van The Home Factory op het hoofdpodium om 11.00 uur.

Hoe bereik je het beste eindresultaat bij het uitzoeken van de juiste keuken? Een keuken-keuken ontwerpen is niet moeilijk, dat is een kwestie keukenkasten aan elkaar plakken. The Home Factory ziet de keuken als een meubelstuk, passend in het gehele interieur. De ruimte om de keuken heen is net zo belangrijk of misschien wel belangrijker. Kleur en materiaalgebruik spelen een belangrijke rol, maar verlichting en een flinke dosis woonsfeer maken je keukenruimte af. Maatwerk kan zorgen voor balans en evenwicht tussen de keuken en de woonkamer!

Hoe pak je dat aan? Biance Gels helpt bezoekers van de Beurs Eigen Huis op weg in vier belangrijke stappen.

Dus ga je een huis bouwen, verhuizen of verbouwen? Kom dan van 21 tot en met 23 september naar Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht en realiseer ook jouw droomhuis! Voor goed advies en inspiratie ben je bij Beurs Eigen Huis op het juiste adres. Met ruim 200 exposanten (bouw, verbouw, keuken, bad, tuin & interieur) de meest complete beurs in Nederland voor al je woonplannen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.