Shezaf
Advertorial Algemeen

Een kijkje in een dag bij Shezaf kinderopvang

Shezaf is een kleinschalige, persoonlijke en flexibele kinderopvang in Alphen aan den Rijn. Shezaf beschikt over vijf locaties, met een divers aanbod aan dagopvang, peuteropvang én buitenschoolse opvang. Door de kleinschaligheid is er veel sprake van persoonlijk contact en kunnen de medewerkers goed inspelen op de behoeftes en wensen van ieder kind of ouder.

Een dag bij Shezaf Kinderopvang
De dag begint bij het ontvangen van de kinderen. Persoonlijk contact tussen de medewerkers en de ouders is daarbij erg belangrijk. Want dit is goed voor het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen. Shezaf benadert ieder kind als iemand met unieke talenten, mogelijkheden en eigenschappen. “Door het persoonlijke contact wordt dit streven alleen maar gestimuleerd”, aldus Shezaf.

Dagelijks vele leuke activiteiten
De medewerkers van de opvang focussen zich dagelijks op verschillende activiteiten, zoals sport en spel, knutselen, muziek en toneel. De kinderen spelen en ontdekken dagelijks volop. Iedere locatie beschikt over veel speelhoeken. Shezaf zorgt ervoor dat een dag varieert van verven, tot muziek maken en van knutselen tot buitenspelen. Bij het ophalen bespreken de medewerkers met de ouders hoe de dag van hun kind is verlopen en of er bijzonderheden waren. Elke dag is anders en weer vol met nieuwe avonturen.

Groeien doe je bij Shezaf Kinderopvang!
Ga voor meer informatie naar www.shezaf.nl of bel naar 0172 – 234 254.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.