Josh Walet

Een kleine 3.000 corona-gevallen in Alphen aan den Rijn afgelopen week

De stijging van het aantal coronabesmettingen in Alphen aan den Rijn is minder explosief dan de week daarvoor, toch zet de groei door.

Waar er vorige week 4.010 nieuwe besmettingen werden gemeld door GGD Hollands Midden, lag het aantal nieuwe besmettingen afgelopen week weer hoger. In totaal kwamen er afgelopen week in de gemeente Alphen aan den Rijn 2.886 nieuwe besmettingen bij. Wel valt op te merken dat er in week 4 besmettingen van week 3 bijkwamen door een storing bij de GGD. Hierdoor is het beeld ietwat vertekend.

Het aantal ziekenhuisopnames is in tegenstelling tot de week ervoor met 1 meer op 4 ziekenhuisopnames terechtgekomen. Vanwege corona is er in de afgelopen week 1 persoon overleden door corona in de gemeente Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:06

Geen last meer van warme nachten

Dit weekend kunnen de temperaturen oplopen tot 30 graden. Zie je er ook zo tegen op? Die warme zomernachten… Bloedheet in bed en zwetend wakker worden. Gelukkig kan dat anders! Met Dutch Dream Slaapcomfort kom je goed voorbereid de warme zomernachten door.

Gemeente gisteren 15:59

Gemeente onderzoekt ondermijning in buitengebied

In augustus 2022 heeft de Gemeente een onderzoek gestart naar ondermijning in het buitengebied. Dit onderzoek, waarbij 198 adressen zijn bezocht, is onlangs afgerond.