Vegro

Een kleurrijke verrassing voor bewoners van Alphense zorginstellingen

Zaterdag 15 januari is het Nationale Tulpendag. Zorgwinkel Vegro ondersteunt dit initiatief en heeft vrijdag een aantal zorginstellingen verrast met een bosje tulpen.

Dit jaar staat met Nationale Tulpendag vreugde centraal. Het thema is namelijk 'Share Happiness'. Toepasselijk, want de tulp staat voor hoop en positiviteit. Ook dit jaar rijdt Vegro weer het hele land door om zorginstellingen te verrassen met tulpen, zo ook in Alphen aan den Rijn. Bewoners van diverse zorginstellingen, waaronder Noorderbrink en Rijnzate, werden vrijdag verblijd met een fleurig bosje tulpen.

Annet du Chatinier, winkelleider Vegro thuiszorgwinkel Alphen aan den Rijn, was aanwezig bij de coronaproof overhandiging van de tulpen. ‘’Het overgrote deel van de Nederlanders heeft een opa, oma, vader, moeder, tante of wie dan ook die je kent in een verzorgingshuis wonen. Hoe leuk is het om hen eens te verrassen en blij te maken met een bosje tulpen? We hebben alleen maar leuke reacties gekregen, de bewoners vonden het zo leuk!’’, aldus Du Chatinier.

tulpendag vegro.jpg

tulpendag vegro 2.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:29

Burgemeester Spies voor opening horeca en cultuur

Burgemeester Liesbeth Spies steunt de oproep van burgemeester Henri Lenferink van Leiden om horeca en cultuurinstellingen te openen. "Deze sectoren worden te zwaar en te exclusief getroffen door de coronamaatregelen", aldus Spies.

Politiek vandaag 17:42

Alphense Hondenbezitter moet nog even wachten

De Alphense Hondenbezitter moet nog dit jaar het tijdelijke losloopgebied aan de Steekterweg verlaten. De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn zal binnenkort spreken over een voorstel voor een nieuw losloopgebied.

Politiek vandaag 16:55

Onderzoek naar komst grote sporthal in De Bijlen

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft een locatieonderzoek uitgevoerd voor de bouw van een nieuwe grote sporthal. Uit het onderzoek blijkt dat de vrachtwagenparkeerplaats plus het gebouw van stichting MAX samen groot genoeg zijn om een dubbele sporthal te kunnen bouwen.

Advertorial Onderwijs en opvang vandaag 14:45

Het Scala College is klaar voor de start

Een heel docententeam van het Scala College stond maandag in de startblokken om tasjes te gaan bezorgen bij basisschoolleerlingen die zich hebben aangemeld voor de voorlichtingsactiviteiten op donderdag 20 of vrijdag 21 januari. Ook vandaag en morgen zijn ze onderweg om de aanstaande brugklassers te verrassen.

Vraag bij het nieuws vandaag 13:50

Van deze 50 km/u-wegen wil de Alphense Fietsersbond 30 km/u-wegen maken

De Alphense Fietsersbond maakt er geen geheim van dat ze de maximumsnelheid binnen de bebouwde kom willen verlagen van 50 naar 30 km/u. Het gaat om wegen waar geen sprake is van vrijliggende fietspaden. Maar over welke wegen in Alphen aan den Rijn hebben we het dan eigenlijk?