Dit jaar presenteert Lodge Alphen de High Ski, een heerlijke en actieve combinatie van skiën en een High Beer of High Wine!

Maak kennis met skiën op de rollerbaan bij Ski & Snowboard Xperience en geniet vervolgens van een heerlijke High Beer of High Wine op het terras óf binnen bij Lodge Alphen. Een ideale activiteit voor de vaders op Vaderdag! Tijdens het skiën op de baan krijg je les van een leraar. Je bent in totaal één uur bezig, waarvan je drie keer tien minuten op de baan staat.

Liever alleen aan de borrel? Dat kan natuurlijk ook. Lodge Alphen presenteert een speciale Vaderdag High Wine of High Beer, net wat jouw keuze is! De High Beer en Wine bestaan uit verschillende rondes waarin je heerlijke bieren of wijnen kunt proeven met diverse hapjes. Voor de kids onder de 18 worden er verschillende kidscocktails geserveerd en zij kunnen gewoon lekker meegenieten van de diverse hapjes.

Een middag met skiën, hapjes en drankjes, wat wil je nog meer? Kom kennis maken met de leukste sport van Alphen om daarna af te sluiten met een heerlijke High Wine of Beer! Meer informatie en reserveren kan via deze link.