MMiXX
Advertorial Winkels

Een leuke MMiXX aan Moederdagcadeaus

Deze hele week staat MMiXX in winkelcentrum De Aarhof in het teken van Moederdag. Van mooie handgemaakte sieraden tot prachtige cadeaus en modeaccessoires, dit vind je allemaal in de winkel, speciaal voor de allerliefste moeders.

Zoek je een mooi aandenken, dan zijn er mooie glassculpturen te vinden. Bijvoorbeeld een glas geblazen rood hart dat mooi staat op ieder dressoir. Een dagelijkse glimlach van je moeder gegarandeerd.

Houd je moeder liever van sieraden, ook dan ben je bij MMiXX aan het goede adres. Deze week is het assortiment sieraden flink uitgebreid, waardoor je nog meer keuze heb om je moeder flink te verrassen.

Of neem je moeder mee naar de winkel en laat haar kleding en schoenen passen. MMiXX heeft een modeassortiment voor bijna alle leeftijdscategorieën.

Kortom, wil je inspiratie en een mooi uniek cadeau voor je moeder? Kom dan naar de winkel in de Aarhof 37 en laat je verrassen.

De cadeaus worden natuurlijk ook feestelijk ingepakt. Inspiratie nodig? Kijk dan op www.mm-i-xx.online of kom naar de winkel waar nog meer te zien en te koop is.

Crème Moederdag Persoonlijk Wenskaart (1).jpg


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Laatste optreden Van Velzen en De Jager

Kees van Velzen en Han de Jager nemen afscheid van de politieke arena in Alphen aan den Rijn. Beide CDA-wethouders keren niet terug in het college van burgemeester en wethouders. Zij stappen uit de actieve politiek en nemen donderdag 19 mei afscheid.

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen.