MMiXX
Advertorial Winkels

Een leuke MMiXX aan Moederdagcadeaus

Deze hele week staat MMiXX in winkelcentrum De Aarhof in het teken van Moederdag. Van mooie handgemaakte sieraden tot prachtige cadeaus en modeaccessoires, dit vind je allemaal in de winkel, speciaal voor de allerliefste moeders.

Zoek je een mooi aandenken, dan zijn er mooie glassculpturen te vinden. Bijvoorbeeld een glas geblazen rood hart dat mooi staat op ieder dressoir. Een dagelijkse glimlach van je moeder gegarandeerd.

Houd je moeder liever van sieraden, ook dan ben je bij MMiXX aan het goede adres. Deze week is het assortiment sieraden flink uitgebreid, waardoor je nog meer keuze heb om je moeder flink te verrassen.

Of neem je moeder mee naar de winkel en laat haar kleding en schoenen passen. MMiXX heeft een modeassortiment voor bijna alle leeftijdscategorieën.

Kortom, wil je inspiratie en een mooi uniek cadeau voor je moeder? Kom dan naar de winkel in de Aarhof 37 en laat je verrassen.

De cadeaus worden natuurlijk ook feestelijk ingepakt. Inspiratie nodig? Kijk dan op www.mm-i-xx.online of kom naar de winkel waar nog meer te zien en te koop is.

Crème Moederdag Persoonlijk Wenskaart (1).jpg


Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 19:59

MINERVA Terrasdomper

We hebben het allemaal moeilijk met dat hele jaar corona. Ondernemers hebben het echter nog een graadje moeilijker en dan vooral ondernemers die zich bezighouden met kunst, cultuur, evenementen en horeca. Er is gewoon amper perspectief.

Sport vandaag 18:43

SERA en Alphens.nl sponsoren Fort Alpha

Bij het outdoor sportpark Fort Alpha kun je naar hartenlust sporten in de buitenlucht. SERA en Alphens.nl sponsoren naast de benummering van alle obstakels ook beide een obstacle. Hiermee hopen we dat Ricardo kan blijven uitbreiden en individuen en groepen kan blijven motiveren om te sporten.

Gemeente vandaag 16:22

Gemeente vraagt inwoners naar hun visie op toekomstbestendig begraven

De huidige begraafplaatsverordening moet worden geoptimaliseerd, dit met het oog op toekomstbestendig begraven. Dit voorjaar wordt hier een beleidsvisie voor gemaakt. Om dit samen te stellen vraagt de gemeente naar de visie van inwoners op toekomstbestendig begraven.

Cultuur vandaag 14:57

De grote Alphense roman van schrijver Erik Jan Harmens

Schrijver Erik Jan Harmens brengt dit najaar een roman uit met de plek waar hij opgroeide als speelveld, Alphen aan den Rijn. Het boek genaamd Rigolettohof is een ode aan zijn familie én aan Alphen.