Grandcafé De Zaak
Advertorial Horeca

Een lunch van Grandcafé de Zaak nu de hele week te bestellen

Mis jij het lunchen buiten de deur? Goed nieuws: vanaf vandaag, woensdag 11 november, zijn de lunchgerechten van Grandcafé de Zaak de hele week te bestellen! Zo kun je ook thuis genieten van een heerlijke lunch.

Mis jij de heerlijke luxe broodjes van De Zaak ook zo erg? Vanaf deze woensdag is de lunchkaart de hele week beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor de specialiteit het ‘12-uurtje’, met drie luxe mini broodjes vlees of vis, een rundvlees kroket en een huisgemaakte Runder Goulash Soep. Dit alles voor maar € 8,50!

Met de actiecode #HALLOLUNCH# krijg je ook nog steeds 25 procent korting op alle andere lunchgerechten.

Natuurlijk is De Zaak ‘s avonds ook nog steeds geopend voor bezorgen. Met hoofdgerechten vanaf € 7,50 en nog veel meer lekkers. Kijk voor meer informatie op de website.

Bestellen kan via https://www.cateringdezaak.nl/catering of kom het gezellig ophalen op de Industrieweg 8F in Alphen aan den Rijn. De Zaak bezorgt tot 20:30 uur.


Meer nieuws

Politie en handhaving gisteren 17:30

Winkeldieven slaan toe in het Alphense centrum

Zondag sloegen twee winkeldieven toe in het Alphense centrum. De politie wist beide winkeldieven aan te houden, mede door oplettend winkelpersoneel.

Advertorial Sport gisteren 14:49

Hoogstwaarschijnlijk voorlopig geen voetbal meer

Drie Alphense teams kwamen in het weekeinde in actie. Het betreft Alphia, Alphense Boys zaterdag en AVV Alphen. Alle drie scoorden ze driemaal, maar alleen voor Alphen was dat aantal goed voor drie punten.

Evenementen gisteren 14:05

Vrienden van de Adventskerk zet streep door gospelconcert

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft helaas moeten besluiten het gospelconcert in de Adventskerk op 17 december te annuleren. “Door strengere maatregelen vanwege corona is er geen andere mogelijkheid.”