Grandcafé De Zaak
Advertorial Horeca

Een lunch van Grandcafé de Zaak nu de hele week te bestellen

Mis jij het lunchen buiten de deur? Goed nieuws: vanaf vandaag, woensdag 11 november, zijn de lunchgerechten van Grandcafé de Zaak de hele week te bestellen! Zo kun je ook thuis genieten van een heerlijke lunch.

Mis jij de heerlijke luxe broodjes van De Zaak ook zo erg? Vanaf deze woensdag is de lunchkaart de hele week beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor de specialiteit het ‘12-uurtje’, met drie luxe mini broodjes vlees of vis, een rundvlees kroket en een huisgemaakte Runder Goulash Soep. Dit alles voor maar € 8,50!

Met de actiecode #HALLOLUNCH# krijg je ook nog steeds 25 procent korting op alle andere lunchgerechten.

Natuurlijk is De Zaak ‘s avonds ook nog steeds geopend voor bezorgen. Met hoofdgerechten vanaf € 7,50 en nog veel meer lekkers. Kijk voor meer informatie op de website.

Bestellen kan via https://www.cateringdezaak.nl/catering of kom het gezellig ophalen op de Industrieweg 8F in Alphen aan den Rijn. De Zaak bezorgt tot 20:30 uur.


Meer nieuws

Sport gisteren 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie gisteren 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie 14 mei 2021 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.