Ray's Barbecue Place
Advertorial Winkels

Een luxe kerstdiner met topkwaliteit vlees en vis van Ray’s Barbecue Place

Weet jij al wat je met kerst op tafel zet? Ray’s Barbecue Place heeft stukken vlees en vis van topkwaliteit in het assortiment. Lekker op de barbecue of gewoon in de pan. Want zeg nou zelf, er gaat niets boven een goed stuk vlees of vis met de kerstdagen, toch?

Kerst is hét moment om uit te pakken met een culinair meergangendiner. “Ben je op zoek naar een mooi stuk luxe vlees? Of juist een lekker stuk vis van topkwaliteit? Wij hebben de beste stukken vlees en vis in het assortiment”, zegt Raymond van Voorthuijzen, eigenaar van Ray’s Barbecue Place. “Van hertenbiefstuk, chateaubriand, ossenhaas, picanha, haasrugfilet en lamsrack tot aan zalmzijde, gamba’s en coquilles. We hebben het allemaal!”

Een ware smaakexplosie

Doordat de stukken vlees en vis van topkwaliteit zijn, kun je de smaak met een gerust hart uitmuntend noemen. “Een beetje op smaak brengen met zout en peper is in principe voldoende. Makkelijk bereiden dus, maar wel gegarandeerd een smaakexplosie in je mond. Wil je het toch nét even een twist geven, dan mag dat natuurlijk. In onze winkel aan de Euromarkt vind je een grote stelling met allemaal smakelijke rubs en sauzen.”

Vlees en vis bestellen

Ga jij deze kerst ook voor vlees en vis van topkwaliteit? Vanaf nu liggen de bestellijsten bij Ray’s Barbecue Place in de winkel. Voor iedereen die de bestellijst liever online raadpleegt en op zijn gemak thuis invult, download hier een pdf-versie van de bestellijst. De lijst kun je vervolgens inleveren in de winkel aan de Euromarkt.

Tekst loopt door onder de foto

rays barbecue place luxe vlees barbecue.jpeg

Leuke kerstcadeaus

Ben of ken jij een barbecueliefhebber? Dan heeft Ray’s Barbecue Place de leukste cadeaus voor jou! “Messen, schorten en kookboeken zijn altijd leuk om te geven. Daarnaast stellen we de komende dagen diverse pakketten samen, speciaal voor de feestdagen. De tafel in de winkel komt helemaal vol te staan met kant-en-klare kerstcadeaus. Leuk om cadeau te geven!”

Ga je voor een groter cadeau? Ook dan heeft de barbecue speciaalzaak leuke aanbiedingen. “De Kamado Large Compleet verkopen we nu met € 500 euro korting. En vergeet de Bastard Compact Urban niet, die op elke plek geweldig staat. In plaats van € 699 betaal je nu slechts € 499. Maar let op, de Bastard Compact Urban hebben we beperkt op voorraad, dus je moet er snel bij zijn.”

Catering op locatie

Zie jij een winterse barbecue op locatie wel zitten? Bijvoorbeeld voor een zakelijk kerstuitje of een nieuwjaarsreceptie? Ook dat is mogelijk bij Ray’s Barbecue Place. “We hebben nog een paar plekjes vrij voor een kerstborrel, nieuwjaarsreceptie of barbecue op locatie. Hiervoor stellen we een leuk menu samen. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd! Het enige wat jij nog hoeft te doen is lekker genieten van het heerlijke eten en drinken.”

Je vindt Ray’s Barbecue Place aan de Euromarkt 127 in Alphen aan den Rijn. Op de hoogte blijven van acties en leuke nieuwtjes? Check dan de Instagram (@rays_barbecue_place) en Facebook (@ray’s barbecue place) van Ray’s Barbecue Place, kom langs in de winkel of neem eens een kijkje op de website.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.