Mannen coach Tamara Strijk
Advertorial Blog Overige

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

In de tijd van nu is de rolverdeling tussen man en vrouw niet meer zo duidelijk. Een man komt er niet meer mee weg om alleen maar voor het geld te zorgen. Het mooiste van deze verandering is wellicht wel dat hij het zo niet meer wil. De man wil ook echt onderdeel zijn van het gezin en op het werk.

Systemisch gezien is het ook belangrijk, dat iedereen op de ‘juiste’ plek staat. Als je kinderen hebt, dan ben jij de vader. Punt. Wanneer deze plek als vader niet wordt ingenomen, dan worden plekken verwisseld en onbewust worden er emoties van elkaar overgenomen. Het is echt niet zomaar dat je bijvoorbeeld criminaliteit, zelfdoding of het missen van zelfvertrouwen veel ziet in een familielijn. En als je het van de positieve kant bekijkt (ook altijd fijn) bijvoorbeeld de sportiviteit en het financieel goed hebben.

En reken maar dat ‘de vrouwen van tegenwoordig’ geen ja-knikker meer willen, maar een man die er staat én zijn gevoel laat zien. Een man die eens een traan laat en tegelijkertijd de veilige haven van bescherming is. Een man die zowel zijn mannelijke als zijn vrouwelijke kant toont, en nóg belangrijker, beide kanten van zichzelf omarmt, zodat hij daadwerkelijk kan gaan zijn wie hij wil zijn. En als iemand is zoals hij wil zijn, dan is er verbinding en worden relaties verdiept en is het geluk gewoon aanwezig.

Nu kun je denken; ja maar ik als man praat toch niet. Nou, zeker wel! Op mijn website lees je hele mooie verhalen. Omdat de ene gemakkelijker praat dan de ander bied ik zowel sessies aan voor ‘praten op de bank’ als ‘praten door te boksen’, en geef ik je ook nog de vrijheid om je partner mee te nemen. Excuses om niet te praten zijn er gewoon niet meer.

Leer jezelf kennen, doorbreek patronen en verbeter je relaties, want dan vind je de rust, geluk en vrijheid. Kom uit je hoofd en in je hart, want deze klopt altijd totdat je hart niet meer klopt.

Tamara Strijk is coach voor mannen en heeft een passie om hen de inzichten te geven om hun leven te veranderen. Tamara houdt van simpel en praktisch, zodat jij zonder al te veel moeite datgene in de praktijk kan brengen. Ze kan confronterend zijn, maar altijd met warmte waarin jij je nog steeds veilig voelt om jezelf te zijn. Wat dat is wat jij bij haar ontdekt; jezelf. “Als coach kijk je niet te lang terug naar het verleden, maar is nu het startpunt om vooruit te gaan. Het is een sessie wat je moet ervaren, voordat je begrijpt wat hier nu werkelijk gezegd wordt. Leren voelen en gaan vertrouwen op jezelf.”

Wil jij weten wat Tamara voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op haar website, of neem contact op via WhatsApp 06 48516939 of via contact@tamarastrijk.nl.


Meer nieuws

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.

Politiek gisteren 18:20

Wegen in zuidelijk deel gemeente blijven lastig probleem

Hoe leid je het verkeer in het zuiden van de gemeente Alphen aan den Rijn in goede banen? Dat was de hamvraag waar inwoners, organisaties en bedrijven hun zegje over deden tegenover de politieke partijen.

Overige gisteren 17:41

Bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn genieten volop van pannenkoeken

Deze week is het feest voor de bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen. Medewerkers van de Alphense restaurants Maggie Blue, Wet ’n Wild en ’s Molenaarsbrug bakken namelijk pannenkoeken voor de bewoners. Uit de reacties blijkt wel dat dit erg gewaardeerd werd. “Pannenkoeken smaken drie keer lekkerder wanneer ze voor je gebakken worden.”