Mannen coach Tamara Strijk
Advertorial Blog Overige

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

In de tijd van nu is de rolverdeling tussen man en vrouw niet meer zo duidelijk. Een man komt er niet meer mee weg om alleen maar voor het geld te zorgen. Het mooiste van deze verandering is wellicht wel dat hij het zo niet meer wil. De man wil ook echt onderdeel zijn van het gezin en op het werk.

Systemisch gezien is het ook belangrijk, dat iedereen op de ‘juiste’ plek staat. Als je kinderen hebt, dan ben jij de vader. Punt. Wanneer deze plek als vader niet wordt ingenomen, dan worden plekken verwisseld en onbewust worden er emoties van elkaar overgenomen. Het is echt niet zomaar dat je bijvoorbeeld criminaliteit, zelfdoding of het missen van zelfvertrouwen veel ziet in een familielijn. En als je het van de positieve kant bekijkt (ook altijd fijn) bijvoorbeeld de sportiviteit en het financieel goed hebben.

En reken maar dat ‘de vrouwen van tegenwoordig’ geen ja-knikker meer willen, maar een man die er staat én zijn gevoel laat zien. Een man die eens een traan laat en tegelijkertijd de veilige haven van bescherming is. Een man die zowel zijn mannelijke als zijn vrouwelijke kant toont, en nóg belangrijker, beide kanten van zichzelf omarmt, zodat hij daadwerkelijk kan gaan zijn wie hij wil zijn. En als iemand is zoals hij wil zijn, dan is er verbinding en worden relaties verdiept en is het geluk gewoon aanwezig.

Nu kun je denken; ja maar ik als man praat toch niet. Nou, zeker wel! Op mijn website lees je hele mooie verhalen. Omdat de ene gemakkelijker praat dan de ander bied ik zowel sessies aan voor ‘praten op de bank’ als ‘praten door te boksen’, en geef ik je ook nog de vrijheid om je partner mee te nemen. Excuses om niet te praten zijn er gewoon niet meer.

Leer jezelf kennen, doorbreek patronen en verbeter je relaties, want dan vind je de rust, geluk en vrijheid. Kom uit je hoofd en in je hart, want deze klopt altijd totdat je hart niet meer klopt.

Tamara Strijk is coach voor mannen en heeft een passie om hen de inzichten te geven om hun leven te veranderen. Tamara houdt van simpel en praktisch, zodat jij zonder al te veel moeite datgene in de praktijk kan brengen. Ze kan confronterend zijn, maar altijd met warmte waarin jij je nog steeds veilig voelt om jezelf te zijn. Wat dat is wat jij bij haar ontdekt; jezelf. “Als coach kijk je niet te lang terug naar het verleden, maar is nu het startpunt om vooruit te gaan. Het is een sessie wat je moet ervaren, voordat je begrijpt wat hier nu werkelijk gezegd wordt. Leren voelen en gaan vertrouwen op jezelf.”

Wil jij weten wat Tamara voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op haar website, of neem contact op via WhatsApp 06 48516939 of via contact@tamarastrijk.nl.


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Gouden kans

Met stijgende verbazing zat ik achter mijn grote monitor naar de gemeenteraadsvergadering te kijken. Dat het debat over anderhalf uur gratis parkeren lastig zou worden, was vooraf wel te voorspellen. Maar de twist tijdens de stemming voor of tegen had niemand zien aankomen.

Algemeen gisteren 17:18

Hond Noesca schrikt van vuurwerk en is nu spoorloos

Vuurwerk: sommige Alphenaren vinden het prachtig om te zien, andere Alphenaren zijn geen fan. Zeker Alphenaren met huisdieren. Hond Noesca raakte deze week bijvoorbeeld vermist nadat ze schrok van vuurwerk.

Advertorial Winkels gisteren 16:33

Ontdek de heerlijke Primitivo van Posta Piana!

Rode bessen, kersen en vanille, deze aroma’s komen je tegemoet zodra je de fles Primitivo van Posta Piana openmaakt! Een topwijn afkomstig van het wijnhuis Cantine Paradiso, gehuisvest in de hak van Italië. Tot eind december koop je deze wijn nu extra voordelig bij wijnspeciaalzaak La Bodega ’87. Benieuwd naar het verhaal achter het wijnhuis en deze wijn en de actie? Lees meer!

Onderwijs en opvang gisteren 14:09

Sint verslaapt zich op De Windroos

Op basisschool PCB De Windroos was het vandaag wel een hele bijzondere vrijdag. Donderdag mochten de leerlingen hun schoen zetten, maar toen ze vrijdagochtend binnenkwamen, waren ze nog allemaal leeg.