Bymip
Advertorial Evenementen

Een muzikaal feest met Piano en Pils bij Maggie Blue

Reserveer maar alvast een plekje in je agenda, want Piano en Pils is terug van weggeweest bij Maggie Blue! Elke maand zal het spetterende duo zorgen voor een feestelijke zaterdagavond.  

Piano en Pils heeft al verschillende keren opgetreden in Maggie Blue. Vanwege het succes van deze avonden heeft Maggie Blue besloten om er een maandelijks terugkerend evenement van te maken. “Met Piano en Pils is het altijd een gezellige avond. Je ziet aan het publiek dat ze er volop van genieten”, vertelt Martin Kalkhoven, eigenaar van Maggie Blue. “Daarom hebben we besloten om Piano en Pils elke maand naar Maggie te laten komen!”

Verzoeknummers
Piano en Pils is een band bestaande uit 2 vrienden die elkaar vanaf jongs af aan al kennen, Justin en Bastiaan. Het duo heeft een gezamenlijke liefde voor muziek, gezelligheid en pils. De lol die ze met elkaar beleven willen ze met hun optredens overbrengen op het publiek. Van golden oldies en dansbare top 40 hits tot bekende meezingers. Met hun uitgebreide repertoire is niets hen te gek.

“Piano en Pils is echt een spetterend en energiek duo. Ze weten als geen ander hoe ze op het publiek in moeten spelen. Eigenlijk speelt het duo nooit met een setlist. Ze stemmen de muziek altijd af op het publiek door verzoeknummers te spelen”, vertelt Martin. “Geen verzoekje is hen te gek. En je merkt aan het publiek dat ze dit geweldig vinden. Iedereen is volop aan het genieten van de muzikale avond.”

Heb jij zin in een muzikale verrassing van Piano en Pils? Het duo treedt elke maand op bij Maggie Blue. De eerstvolgende data zijn 2 november en 7 december. De avond begint om 21:00 uur en de entree is gratis.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.