Bymip
Advertorial Evenementen

Een muzikaal feest met Piano en Pils bij Maggie Blue

Reserveer maar alvast een plekje in je agenda, want Piano en Pils is terug van weggeweest bij Maggie Blue! Elke maand zal het spetterende duo zorgen voor een feestelijke zaterdagavond.  

Piano en Pils heeft al verschillende keren opgetreden in Maggie Blue. Vanwege het succes van deze avonden heeft Maggie Blue besloten om er een maandelijks terugkerend evenement van te maken. “Met Piano en Pils is het altijd een gezellige avond. Je ziet aan het publiek dat ze er volop van genieten”, vertelt Martin Kalkhoven, eigenaar van Maggie Blue. “Daarom hebben we besloten om Piano en Pils elke maand naar Maggie te laten komen!”

Verzoeknummers
Piano en Pils is een band bestaande uit 2 vrienden die elkaar vanaf jongs af aan al kennen, Justin en Bastiaan. Het duo heeft een gezamenlijke liefde voor muziek, gezelligheid en pils. De lol die ze met elkaar beleven willen ze met hun optredens overbrengen op het publiek. Van golden oldies en dansbare top 40 hits tot bekende meezingers. Met hun uitgebreide repertoire is niets hen te gek.

“Piano en Pils is echt een spetterend en energiek duo. Ze weten als geen ander hoe ze op het publiek in moeten spelen. Eigenlijk speelt het duo nooit met een setlist. Ze stemmen de muziek altijd af op het publiek door verzoeknummers te spelen”, vertelt Martin. “Geen verzoekje is hen te gek. En je merkt aan het publiek dat ze dit geweldig vinden. Iedereen is volop aan het genieten van de muzikale avond.”

Heb jij zin in een muzikale verrassing van Piano en Pils? Het duo treedt elke maand op bij Maggie Blue. De eerstvolgende data zijn 2 november en 7 december. De avond begint om 21:00 uur en de entree is gratis.


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.