Archieffoto

Eén-na-laatste LAURA in juli 2023, wat wordt er anders?

In juli zal voor de op één na laatste keer de Dag-LAURA georganiseerd worden. Dit zal de 74e editie zijn. Hoewel de organisatie de situatie betreurt, hebben ze ook goed nieuws voor de fietsliefhebbers.

“Zoals reeds eerder bekend gemaakt is, komt er geen Avond-LAURA”, begint de organisatie. “Door de geringe deelname in de afgelopen jaren, blijkt dit onderdeel niet levensvatbaar meer te zijn en heeft het bestuur besloten om er geen vervolg meer aan te geven.” Ook laten zij weten dat er geen animo is voor het aansluiten bij een nieuw bestuur.

“Het gevolg daarvan is dat dit jaar voor de 74e maal de Dag-LAURA georganiseerd zal worden en dat in 2024 de allerlaatste Dag-LAURA zal plaatsvinden.” Dit omdat er geen nieuw bestuur van tien leden gevonden kan worden, en er sprake is van een teruglopend aantal deelnemers. “Want ja, ook bij de reuze gezellige Dag-LAURA loopt het aantal deelnemers sterk terug.”

Geen verhoging inschrijfgeld

Wel heeft de organisatie goed nieuws over de laatste twee edities. Er zal namelijk geen verhoging van inschrijfgeld worden toegepast. Ook komt er de mogelijkheid om met PIN te betalen in plaats van contant geld.

“Het bestuur is inmiddels druk bezig met de organisatie van de Dag-LAURA en de routes zijn bij de betreffende commissie bekend. De komende maanden worden de verdere voorbereidingen voor dit jaar getroffen en rekenen we op een positief aantal deelnemers om deze voorlaatste editie weer met elkaar kunnen doorbrengen”, aldus de organisatie.

De Dag-LAURA vindt plaats op 4, 5, 6, en 7 juli 2023.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.