Archieffoto

Eén-na-laatste LAURA in juli 2023, wat wordt er anders?

In juli zal voor de op één na laatste keer de Dag-LAURA georganiseerd worden. Dit zal de 74e editie zijn. Hoewel de organisatie de situatie betreurt, hebben ze ook goed nieuws voor de fietsliefhebbers.

“Zoals reeds eerder bekend gemaakt is, komt er geen Avond-LAURA”, begint de organisatie. “Door de geringe deelname in de afgelopen jaren, blijkt dit onderdeel niet levensvatbaar meer te zijn en heeft het bestuur besloten om er geen vervolg meer aan te geven.” Ook laten zij weten dat er geen animo is voor het aansluiten bij een nieuw bestuur.

“Het gevolg daarvan is dat dit jaar voor de 74e maal de Dag-LAURA georganiseerd zal worden en dat in 2024 de allerlaatste Dag-LAURA zal plaatsvinden.” Dit omdat er geen nieuw bestuur van tien leden gevonden kan worden, en er sprake is van een teruglopend aantal deelnemers. “Want ja, ook bij de reuze gezellige Dag-LAURA loopt het aantal deelnemers sterk terug.”

Geen verhoging inschrijfgeld

Wel heeft de organisatie goed nieuws over de laatste twee edities. Er zal namelijk geen verhoging van inschrijfgeld worden toegepast. Ook komt er de mogelijkheid om met PIN te betalen in plaats van contant geld.

“Het bestuur is inmiddels druk bezig met de organisatie van de Dag-LAURA en de routes zijn bij de betreffende commissie bekend. De komende maanden worden de verdere voorbereidingen voor dit jaar getroffen en rekenen we op een positief aantal deelnemers om deze voorlaatste editie weer met elkaar kunnen doorbrengen”, aldus de organisatie.

De Dag-LAURA vindt plaats op 4, 5, 6, en 7 juli 2023.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.