Archieffoto

Eén-na-laatste LAURA in juli 2023, wat wordt er anders?

In juli zal voor de op één na laatste keer de Dag-LAURA georganiseerd worden. Dit zal de 74e editie zijn. Hoewel de organisatie de situatie betreurt, hebben ze ook goed nieuws voor de fietsliefhebbers.

“Zoals reeds eerder bekend gemaakt is, komt er geen Avond-LAURA”, begint de organisatie. “Door de geringe deelname in de afgelopen jaren, blijkt dit onderdeel niet levensvatbaar meer te zijn en heeft het bestuur besloten om er geen vervolg meer aan te geven.” Ook laten zij weten dat er geen animo is voor het aansluiten bij een nieuw bestuur.

“Het gevolg daarvan is dat dit jaar voor de 74e maal de Dag-LAURA georganiseerd zal worden en dat in 2024 de allerlaatste Dag-LAURA zal plaatsvinden.” Dit omdat er geen nieuw bestuur van tien leden gevonden kan worden, en er sprake is van een teruglopend aantal deelnemers. “Want ja, ook bij de reuze gezellige Dag-LAURA loopt het aantal deelnemers sterk terug.”

Geen verhoging inschrijfgeld

Wel heeft de organisatie goed nieuws over de laatste twee edities. Er zal namelijk geen verhoging van inschrijfgeld worden toegepast. Ook komt er de mogelijkheid om met PIN te betalen in plaats van contant geld.

“Het bestuur is inmiddels druk bezig met de organisatie van de Dag-LAURA en de routes zijn bij de betreffende commissie bekend. De komende maanden worden de verdere voorbereidingen voor dit jaar getroffen en rekenen we op een positief aantal deelnemers om deze voorlaatste editie weer met elkaar kunnen doorbrengen”, aldus de organisatie.

De Dag-LAURA vindt plaats op 4, 5, 6, en 7 juli 2023.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film gisteren 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport gisteren 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.