Esports Game Arena
Advertorial Overige

Een nieuw jaar vol evenementen in de Esports Game Arena

Een nieuw jaar betekent veel nieuwe evenementen en activiteiten in één van de leukste locaties van Nederland. 50% korting op gamen, Familie Karaoke, Winactie, Racing Seats en nog later open. Nieuwsgierig? Lees snel meer.

Terugblik 2022 van eigenaar Thomas Runhart

Eerst een korte terugblik op 2022. Waar we het jaar nog volledig gesloten begonnen met alleen onze Game Mania Zone open, zijn we het jaar bomvol geëindigd met bezoekers, uitjes en evenementen. PC's hebben een upgrade gehad van ScreenOn, er zijn extra spelcomputers, bordspellen, pootafels en dartborden! Er zijn nu zelfs 3 racingseats en binnenkort een volledig nieuwe VR ervaring. Qua evenementen was het WK Super Mario Kart in de zomer weer één groot feest. Ook mochten we een mega Lan Party organiseren in Ahoy tijdens Rotterdam Games Week. Maar daarnaast zijn er ook vele andere toernooien geweest, influencer meet-ups, karaoke en pubquizzen. Het WK voetbal trok zelfs zoveel mensen dat de deuren bijna openbarsten.En in 2023 wordt het alleen maar beter. Mede dankzij onze leuke partners TOPdesk, Trust Gaming, Goed op Orde, House of Esports, MBO Hilversum, Maentra Media, Game Mania en vele andere waar we mee samenwerken gaan we er elke dag een feest van maken. En alle bezoekers, medewerkers, communities en vrienden bedankt voor een top jaar!

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Esports Game Arena

Trust Playground winactie

Eén van onze meest bezochte area's op de locatie is momenteel de Trust Playground. Elke avond komt er wel een schreeuw achter de PC's vandaan wanneer iemand net niet wint tijdens een potje Warzone. Maar hoe tof is het als je de gear van Trust Gaming ook thuis kan gebruiken? Wanneer jij langkomst in onze Trust Playground, hier een foto maakt en deze deelt op Instagram met de #TrustPlayground en @trustgamingbenelux + @esportsgamearena tagged, maak jij kans op een dik Trust Gaming prijzenpakket. 

Pubquiz competitie en thema avonden

In januari keert de welbekende pubquiz terug in een nieuw jasje. Misschien heb je het wel eens voorbij zien komen, maar elke maand staat er een ander thema centraal met onze quiz. Dit jaar gooien we er een competitief sausje overheen en hebben we niet één, maar twee pubquizzen per maand! Geen zorgen, de thema quiz blijft gewoon voor gezelligheid en leuke prijzen, maar elke eerste van de maand komt er een "competitie editie" langs.Verzamel een team van twee tot vier personen waarvan jij denkt dat ze ondertussen wel alles in het leven weten en schrijf je in voor de competitie. Elke editie kan je ook los meedoen en win je leuke prijzen van De Beren, Vue Alphen en La Bodega 87'. Het team dat aan het einde van het jaar de meeste punten heeft plaatst zich voor de grote finale om zich te kronen tot Pubquizmaster van het jaar inclusief unieke prijzen! De eerste is vrijdag 6 januari al. Meldt je aan via een mail naar events@esportsgamearena.nl.

Junior karaoke en Karaoke avond!

Natuurlijk laten we de karaoke niet voorbij gaan dit jaar. Ook met maar liefst 2 edities per maand. Naast de standaard karaoke hebben we nu ook thema avonden. 27 januari is dat vanaf 21.00 Familie Karaoke! Neem het hele gezin mee om er een echt feestje van te maken. En echte vrienden zijn ook familie toch? We vergeten ook zeker de jongere zangtalenten niet, want speciaal daarvoor hebben we van van 18.00 tot 21.00 Junior karaoke! En papa en mama mogen zeker een liedje meezingen. Vooraf kan je ook gezellig friet, hamburgers en pizza komen eten!

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Esports Game Arena

Racing Zone

Heb jij ook zo genoten van het laatste seizoen van Max Verstappen waarna je dacht, dit wil ik ook wel eens proberen? Dan is dit nieuws voor jou. We hebben namelijk drie mooie racingseats klaarstaan om je een unieke race ervaring te bieden. Met totaal 3 personen kan je tegelijk racen. Je mag natuurlijk wel eerst even oefenen voordat je tegen je vrienden gaat spelen.

Partygame Wednesday!

Ook nieuw op de woensdagavond is Partygame Wednesday. Als je wel eens bij ons langs bent geweest weet je dat we een grote kast vol bordspellen hebben, maar ook genoeg digitale partygames op diverse consoles. Deze avond selecteren wij de leukste partygames waarmee jullie aan de slag kunnen. Gezellig met je familie en vrienden of kom alleen en leer nieuwe mensen kennen. Dus als jij even een avondje niks te doen hebt en het leven wat spannender wilt maken, dan zou ik zeker even langskomen deze avond.

Studentendag

Omdat de inflatie er bij jongeren extra hard inhakt introduceren we een dag speciaal voor studenten. Elke dinsdag krijgen studenten op vertoon van een studentenpas 50% korting op gamen! Hoe vet is dat. Kom dus lekker goedkoop pc gamen, chill op de bank console gamen of racen in een van onze racingseats.

Wat is er nog meer te doen?

De agenda loopt al weer aardig vol en de Esports Game Arena is elke dag gezellig druk. Zo hebben we nu standaard elke vrijdag- en zaterdagavond Barnight! Tot diep in de nacht maken we er een feestje van. Wil jij meer weten over wat voor evenementen er te beleven zijn in de Esports Game Arena of ben je benieuwd naar het aanbod van gaming, fun, uitjes en feestjes? Kijk dan snel op de website voor meer informatie.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.