Hanneke Mennens

Een nieuwe fiets voor jonge topsporter Sem Spruit

Sem Spruit, een veelbelovende 16-jarige sporter, heeft zijn passie gevonden in meerdere disciplines. In de winter als langebaanschaatser en in de zomer als inliner. Om zijn doelen te bereiken heeft Sem naast zijn schaatsen en inlineskates ook een nieuwe fiets nodig. Veel kilometers fietsen is essentieel voor het opbouwen van een goede conditie. De huidige fiets van Sem is dringend aan vervanging toe, en met jouw hulp kan Sem zijn sportieve ambities verder nastreven en zich blijven ontwikkelen als topsporter!

Recentelijk heeft Sem het winterseizoen afgesloten met de VIKING RACE titel, een officieuze titel die geldt als het EK voor de jeugd. Na jarenlang hard werken en enkele tweede plaatsen, heeft Sem eindelijk de felbegeerde titel weten te bemachtigen. Zijn deelname aan internationale evenementen zoals de Youth Olympic Games in Korea en de NK's Allround hebben hem waardevolle ervaringen opgeleverd en meerdere podiumplekken.

Nieuw begin in Heerenveen

Om zijn sportieve ambities verder te verwezenlijken, is Sem begin april verhuisd naar Heerenveen. Daar traint hij bij het KNSB Talent Team Noord voor zowel langebaanschaatsen als inlineskaten. Het trainen in Thialf en het kunnen combineren van zijn sporten in zijn eigen woonplaats is voor Sem een droom die werkelijkheid wordt. Sem's doel is om zijn techniek verder te verbeteren en stappen vooruit te zetten in zijn sportcarrière. Deze zomer richt hij zich voornamelijk op het inlineskaten, terwijl hij ook zijn zomertrainingen voor het langebaanschaatsen oppakt.

Om zijn doelen te bereiken heeft Sem naast zijn schaatsen en inlineskates ook een nieuwe fiets nodig. Veel kilometers fietsen is essentieel voor het opbouwen van een goede conditie, zowel in de zomer als tijdens het winterseizoen. De huidige fiets van Sem is dringend aan vervanging toe, en met jouw hulp kan Sem zijn sportieve ambities verder nastreven en zich blijven ontwikkelen als topsporter!

Doneer hier


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.