Theater Castellum
Advertorial Muziek

Een ode aan Tina Turner in Castellum!

Na bijna 10 jaar brengt Berget Lewis eindelijk weer eigen muziek uit. Opgegroeid in een muzikaal gezin waar gospel een constante aanwezigheid was, vond haar inspiratie niet alleen in de diepe soul van haar roots, maar ook in de krachtige tonen van Tina Turner, de queen of rock ‘n roll. Deze invloeden vormden de basis voor haar nieuwste creatie - "Celebrate Tina". 

Tijdens de pandemie had Berget genoeg tijd om het een en ander van zich af te schrijven. Daar is het prachtige album We Are One uit voortgekomen; een reflectie van de wereld, de liefde en haar persoonlijke groei.  

“Ik wil de mensen graag laten horen en zien dat ik meer ben dan alleen maar de ‘power’ zangeres die ze kennen van tv of de ‘Ladies Of Soul’. Dat komt op ‘We Are One’ onmiskenbaar naar buiten. Ik ben naast zangeres ook songwriter en omdat het album autobiografisch is, wil ik het publiek ook graag met mijn kwetsbare kant laten kennismaken.”   

Een groot feest

In "We Are One - Celebrate Tina" brengt Berget Lewis samen met haar liveband niet alleen haar eigen nummers ten gehore, maar eert ze ook de tijdloze hits van Tina Turner. Het is een eerbetoon doordrenkt met haar eigen persoonlijke verhalen en charme: rustig, elegant en kwetsbaar, maar altijd vol passie. 

“Het publiek kan één groot feest verwachten. Het wordt een non stop show met een fantastische live band.” Het is dan ook niet een avond om bij stil te zitten. We mogen meezingen, klappen en zelfs dansen! Het wordt een absolute 'feel good' avond! 

Bekijk hier een voorproefje van de voorstelling. 

Tickets 

Berget Lewis speelt op zaterdag 6 april “We Are One – Celebrate” Tina in Castellum. Kaarten zijn te koop via www.castellum.nl of aan de theaterkassa (di t/m za: 12:00 - 14:00 uur). 

Bestel kaarten


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.