de Adventskerk
Advertorial Evenementen

Een onvergetelijke muzikale avond tijdens de Gospel & Soul Night met Shirma Rouse

Over een maand is het al zover: de vijfde editie van het Gospelconcert in de Adventskerk. Op vrijdag 15 december kunnen muziekliefhebbers genieten van de zang van het swingende Elijah Gospel & Soul Choir en Shirma Rouse.   

Op vrijdag 15 december zullen het Elijah Gospel & Soul Choir en Shirma Rouse zorgen voor een onvergetelijke avond. Met een breed repertoire bestaande uit wereldberoemde soulhits, traditionele gospelsongs en bekende musical- en popsongs wordt het een avond vol muziek en swingen. Bestel snel je tickets, want dit wil je niet missen! 

Shirma Rouse  

Shirma Rouse is bekend van onder andere haar deelname aan The Voice of Holland en door haar werk als achtergrondzangeres bij Anouk, Michael Bolton, Candy Dulfer, Anouk en Henny Vrienten. Ze staat bekend om haar rijke, krachtige en soulvolle stem. Samen met het Elijah Gospel & Soul Choir zorgt ze voor opzwepende muziek waarbij niemand stil kan zitten.  

Kaartverkoop 

Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via de ticket site van Alphens.nl. Een ticket kost € 29,50 per persoon, inclusief een drankje tijdens de pauze. Vrienden van Stichting Vrienden van de Adventskerk betalen een vriendenprijs van € 25 per persoon inclusief een drankje. De opbrengst van het concert gaat naar het behoud van de bijna 101-jarige Adventskerk. 

De deuren openen om 19:00 uur, het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:30 uur. Bekijk voor meer informatie de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk.   


Meer nieuws

Politiek vandaag 15:50

Burgemeester en wethouders teleurgesteld in houding Rijksoverheid

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn is niet blij met de Nederlandse politiek. De Rijksoverheid blijft vasthouden aan bezuinigingen op het Gemeentefonds. Daarom moeten alle gemeenten fors bezuinigen. Vanuit het Alphense college wordt geprobeerd om, samen met andere gemeenten, druk uit te oefenen op het Rijk om meer geld beschikbaar te stellen.

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."