Dutch Dream
Advertorial Winkels

Een perfect gestylde kamer met een boxspring van Dutch Dream Slaapcomfort

De oktober woonmaand staat in het teken van interieur en prachtig gestylde ruimtes. Is jouw kamer toe aan een make-over? De boxsprings bij Dutch Dream Slaapcomfort die je zelf kan samenstellen maken het perfecte plaatje compleet!

De boxsprings worden met de hand gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Hierdoor kunnen ze volledig naar wens worden samengesteld. Door een ruime keuze in modellen, hoofdborden, stofsoorten en kleuren is er voor ieder interieur wel wat moois! En nog wat leuks: hierbij krijg je een bedtextielpakket cadeau, in jouw gewenste kleur!

Wil je een specifieke kleur boxspring? De adviseur van Dutch Dream geeft een handige tip: ‘’Kies eerst je boxspring en bouw daar dan de rest van je interieur omheen. Je boxspring is een groot onderdeel van je kamer. Om een perfect geheel te creëren is het aan te raden om daar bijvoorbeeld gordijnen en meubels bij uit te kiezen. Vraag gerust om een stofstaaltje van je gekozen boxspring!’’

De ervaren adviseurs laten graag de mogelijkheden zien die passen bij jouw stijl/wensen. Daarnaast vinden ze graag samen met jou het perfecte ligcomfort. Persoonlijk advies in een ongedwongen sfeer, dat is wat je ervaart bij Dutch Dream.

Dutch Dream Slaapcomfort is te vinden aan de Euromarkt 103 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Overige gisteren 14:49

Kerstlichtje voor Alphenaren

Na de zeer geslaagde actie vorig jaar organiseert Tom in de Buurt dit jaar opnieuw weer een Kerstlichtje-nominatie. Welke Alphenaar verdient volgens jou een kerstlichtje?

Werken gisteren 13:04

Het nieuwe vacature aanbod van week 47

Op zoek naar baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je vacatures in diverse soorten branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Sport gisteren 09:36

Mooie opbrengst Spinning Marathon Alphen

Begin deze maand werd de Spinning Marathon Alphen gehouden bij Jawi Fitness Club Nederland. En dat heeft een mooie opbrengst opgeleverd. 

Calamiteiten 27 nov. 2021 18:30

Auto belandt in de sloot na botsing

Op de N11 nabij Zwammerdam heeft zaterdag aan het einde van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een auto is daarbij in de sloot beland.

Advertorial Wonen en bouwen 27 nov. 2021 15:56

Eerste sleutel voor huis Housing First in Alphen aan den Rijn

Iedereen verdient een kans en soms is er meer dan één kans nodig. Als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als het allemaal niet lukt omdat je niet in het 'juiste' hokje past, dan is het zo lastig om terug te komen van een tegenslag. En die tegenslag kan ons echt allemaal overkomen. Woonforte is daarom blij dat ze hier een bijdrage aan kunnen leveren.