Alphense Feestwinkel
Advertorial Winkels

Een speciale ballon voor Moederdag

Heb jij nog geen idee hoe je jouw moeder op Moederdag gaat verrassen? De Alphense Feestwinkel helpt je hier graag een handje bij. Zo hebben zij een groot assortiment aan speciale Moederdagballonnen.

Op zondag 10 mei is het Moederdag. Hoe leuk is het om jouw moeder op deze bijzondere dag te verrassen met een leuke ballon, uiteraard met een mooie boodschap erop. Denk aan ballonnen als ‘Voor de liefste, vrolijkste en leukste moeder’, ‘Happy Mother’s Day’, of ‘Love you’. Ook kun je ballonnen bestellen in de vorm van een hart.

Wil je de Moederdagballonnen bezorgd hebben? Dan dien je bezorgkosten mee te bestellen. De Alphense Feestwinkel neemt contact met je op om een afspraak te maken voor bezorgen of afhalen. Extra leuk: de Alphense Feestwinkel levert ook op zondag 10 mei! Het adres waar het bezorgd moet worden dien je in het opmerkingenveld in te vullen. 

Let op: de Alphense Feestwinkel bezorgt in Alphen aan den Rijn (postcodegebied 2401 t/m 2409). Voor bezorgen buiten Alphen dien je eerst contact op te nemen via 0172 422653. 

Bestellen kan hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld. 

Calamiteiten vandaag 13:10

Grote file op N207 door ongevallen

Op zaterdag heeft er aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg (N207). Hierdoor ontstond een file, waarin drie auto's vervolgens op elkaar botste. Dit zorgde voor een nog grotere file. 

Cultuur vandaag 09:05

Wat is er dit weekend te doen in Alphen?

De septemberhitte van de afgelopen paar dagen is weer voorbij, de temperatuur zet dit weekend een daling in. Het blijft zo rond de 23 graden, daarbij schijnt de zon het hele weekend en blijft het droog. Met dit vooruitzicht een ideaal weekend om lekker op pad te gaan. Maar wat is er allemaal te doen dit weekend in Alphen?