Alphense Feestwinkel
Advertorial Winkels

Een speciale ballon voor Moederdag

Heb jij nog geen idee hoe je jouw moeder op Moederdag gaat verrassen? De Alphense Feestwinkel helpt je hier graag een handje bij. Zo hebben zij een groot assortiment aan speciale Moederdagballonnen.

Op zondag 10 mei is het Moederdag. Hoe leuk is het om jouw moeder op deze bijzondere dag te verrassen met een leuke ballon, uiteraard met een mooie boodschap erop. Denk aan ballonnen als ‘Voor de liefste, vrolijkste en leukste moeder’, ‘Happy Mother’s Day’, of ‘Love you’. Ook kun je ballonnen bestellen in de vorm van een hart.

Wil je de Moederdagballonnen bezorgd hebben? Dan dien je bezorgkosten mee te bestellen. De Alphense Feestwinkel neemt contact met je op om een afspraak te maken voor bezorgen of afhalen. Extra leuk: de Alphense Feestwinkel levert ook op zondag 10 mei! Het adres waar het bezorgd moet worden dien je in het opmerkingenveld in te vullen. 

Let op: de Alphense Feestwinkel bezorgt in Alphen aan den Rijn (postcodegebied 2401 t/m 2409). Voor bezorgen buiten Alphen dien je eerst contact op te nemen via 0172 422653. 

Bestellen kan hier.


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 18:30

Opening terras in de speeltuin van Avifauna

Vandaag heeft Van der Valk Avifauna positief bericht gekregen van de gemeente. Het terras in de speeltuin van Avifauna mag geopend worden!

Winkels vandaag 16:29

Albert Heijn in De Aarhof wordt door verbouwing 200m2 groter

De Albert Heijn in winkelcentrum De Aarhof gaat verbouwen. De supermarkt krijgt er zo’n 200m2 aan winkeloppervlak bij. De plek waar voorheen de oude hellingbaan stond die naar het parkeerdek leidde, wordt namelijk bij de winkel getrokken.

Politie vandaag 15:40

Drugsvangst in Alphen door een agent in burger

Op vrijdagavond 7 mei is een agent in burger tijdens een controle in Alphen een mooie vangst op het spoor gekomen. Er werden diverse kleine hoeveelheden drugs en contant geld aangetroffen in een auto.