Boksschool Teus de Kruyf
Advertorial Sport

Een sportieve zomeractie bij Boksschool Teus de Kruyf

Wat ga jij deze zomervakantie met de kids doen? Boksschool Teus de Kruyf heeft voor alle jeugd van 12 t/m 18 jaar een sportieve zomeractie, waarbij ze de hele zomervakantie lang zoveel als ze willen gratis bij de boksschool mogen boksen. Hoe leuk is dat?

Veel jeugd gaat dit jaar niet op vakantie in verband met de coronacrisis, maar vervelen hoeft niet. Daar heeft Boksschool Teus de Kruyf namelijk iets op bedacht. Vanaf 17 juli t/m 29 augustus kunnen alle kinderen van 12 t/m 18 jaar gratis sporten bij de boksschool. En dit mag zo vaak als ze zelf willen! “We weten dat veel kinderen door de coronacrisis minder hebben bewogen dan normaal. Daarom willen we ze graag de kans geven om weer lekker te gaan sporten door een sportief tijdverdrijf aan te bieden”, vertelt Marie-Louise de Kruyf van Boksschool Teus de Kruyf.

Dagelijks heeft Boksschool Teus de Kruyf lessen waar je aan deel kunt nemen. En op enkele dagen na zijn ze de hele zomer geopend. Marie-Louise: “Het is een leuke manier om kennis te maken met de bokssport en om te werken aan je conditie. Dus mocht je je vervelen, kom dan gezellig mee trainen in onze vernieuwde boksschool. Bij ons is iedereen welkom!”

Aanmelden kan via de app op telefoonnummer 06 43158323. Boksschool Teus de Kruyf is gevestigd aan de Gouwekade 15A (onder de hefbrug) in Alphen aan den Rijn. Het lesrooster bekijk je op de website.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.