Boksschool Teus de Kruyf
Advertorial Sport

Een sportieve zomeractie bij Boksschool Teus de Kruyf

Wat ga jij deze zomervakantie met de kids doen? Boksschool Teus de Kruyf heeft voor alle jeugd van 12 t/m 18 jaar een sportieve zomeractie, waarbij ze de hele zomervakantie lang zoveel als ze willen gratis bij de boksschool mogen boksen. Hoe leuk is dat?

Veel jeugd gaat dit jaar niet op vakantie in verband met de coronacrisis, maar vervelen hoeft niet. Daar heeft Boksschool Teus de Kruyf namelijk iets op bedacht. Vanaf 17 juli t/m 29 augustus kunnen alle kinderen van 12 t/m 18 jaar gratis sporten bij de boksschool. En dit mag zo vaak als ze zelf willen! “We weten dat veel kinderen door de coronacrisis minder hebben bewogen dan normaal. Daarom willen we ze graag de kans geven om weer lekker te gaan sporten door een sportief tijdverdrijf aan te bieden”, vertelt Marie-Louise de Kruyf van Boksschool Teus de Kruyf.

Dagelijks heeft Boksschool Teus de Kruyf lessen waar je aan deel kunt nemen. En op enkele dagen na zijn ze de hele zomer geopend. Marie-Louise: “Het is een leuke manier om kennis te maken met de bokssport en om te werken aan je conditie. Dus mocht je je vervelen, kom dan gezellig mee trainen in onze vernieuwde boksschool. Bij ons is iedereen welkom!”

Aanmelden kan via de app op telefoonnummer 06 43158323. Boksschool Teus de Kruyf is gevestigd aan de Gouwekade 15A (onder de hefbrug) in Alphen aan den Rijn. Het lesrooster bekijk je op de website.


Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 19:20

Geen nieuwe versoepelingen, wel ‘correcties’ op huidige maatregelen

‘’Als de verwachting uitkomt dat begin zomer iedereen die wil minimaal één keer gevaccineerd is, dan is dat het moment dat we weer grote stappen richting het normale leven kunnen zetten’’, zo begint premier Rutte zijn speech. Toch zijn er voor nu nog geen nieuwe versoepelingen. Wel wordt een aantal maatregelen gecorrigeerd.  

Politie gisteren 16:42

De meest opmerkelijke politiemeldingen van Alphen dit weekend

In totaal kwamen er afgelopen weekend 97 meldingen bij de meldkamer van de Politie Alphen aan den Rijn. De politie spreekt hierbij van een vrij gemiddeld weekend. Onder andere kreeg de politie maar liefst driemaal met dezelfde persoon te maken.

Calamiteiten gisteren 13:28

Grote brand aan Goudse Rijpad

Er is een grote brand in een dak van een gebouw aan het Goudse Rijpad in Alphen. Speciale 'rietendakteams' zijn ook onderweg.