Josh Walet
Advertorial Overige

‘Een strakkere, stralende huid’: Natural Facelifting blijkt razend populair bij BeautyBoutique Josien

De coronacrisis laat ook op de huid zichtbare sporen na. Wekenlang binnen zitten, de zorgen om hoe het verder moet, de onzekerheid: het geeft een bleke, grauwe sluier die we met dit mooie weer natuurlijk zo snel mogelijk van ons af willen schudden. Een effectief middel in de strijd tegen een verslapte huid en een vermoeide uitstraling is de Natural Facelift: een diepgaande massage van huid- en spierweefsel die rimpels doet vervagen en een optische lift veroorzaakt. Dat zie je meteen!

Veel belangstelling

Josien Toorenaar van BeautyBoutique Josien heeft in het afgelopen jaar diverse intensieve trainingen gevolgd om zich deze massagetechniek eigen te maken. Niet voor niets: ze merkt dat de belangstelling voor deze behandeling groot is, zeker nu we stap voor stap ons gewone leven weer oppakken. “In mijn praktijk pas ik verschillende pre- en anti-agingtechnieken toe, toegespitst op de specifieke wensen en mogelijkheden van de klant. Natural Facelifting is echt een waardevolle toevoeging, omdat het een brede werking heeft, met direct zichtbare resultaten. De massage richt zich niet alleen op oppervlakkige rimpels, maar verstevigt ook het dieperliggende bind- en spierweefsel. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd, de collageenaanmaak gestimuleerd en de celvernieuwing versneld. Na afloop zie je meteen het stralende effect en ook in een meer structurele kuurvorm boeken we mooie, duurzame resultaten.”

Fitness voor de huid

“Uiteraard kun je het niet vergelijken met een chirurgische facelift bij een cosmetisch arts”, stelt Josien, “maar de ingreep is dan ook beduidend minder heftig en rigoureus. De massagegrepen zijn weliswaar stevig, maar ook heel goed aan te passen aan wat de klant als gevoelig of juist prettig ervaart, zonder in te boeten op resultaat. Ik vergelijk het wel eens met een intensieve fitnesstraining: je krijgt meteen een eerste boost, maar daarna moet je blijven sporten om een fit, gespierd en gezond lichaam te onderhouden. Zo werkt het ook met Natural Facelifting: op een natuurlijke manier span je je in om alle processen in de huid te stimuleren en als je daarin blijft investeren, werken die effecten nog maandenlang door. Nu mensen de zorg voor hun huid noodgedwongen een beetje hebben laten versloffen, komt deze behandeling als geroepen. Pak de draad weer op, zou ik zeggen, want wie er goed uitziet, voelt zich meteen ook beter!”

De salon is gevestigd op de Lupinesingel 434 in Alphen aan den Rijn. Josien werkt uitsluitend op afspraak. Hiervoor kun je haar bellen of WhatsAppen via 0172-533268, mailen of online zelf een afspraak inplannen. Volg Beauty Boutique Josien op Instagram. 


Meer nieuws

Advertorial Winkelen vandaag 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek vandaag 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport vandaag 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.