Josh Walet
Advertorial Alphense Fijnproevers

Een tafel vol variatie met het shared dining menu van De Beren

Van 1 tot en met 30 november organiseren wij Alphense Fijnproevers. Restaurant De Beren gaat haar uiterste best doen om jouw smaakpapillen te verrassen met een speciaal meergangendiner. En dat onder het genot van smaakvolle livemuziek.

Het sfeervolle restaurant van De Beren is te vinden aan het Thorbeckeplein in het welbekende Nutsgebouw. Je kan hier de hele dag volop genieten. Niks is te gek voor restaurant De Beren. Heb je zin in een tafel vol vis, vlees of vegetarische gerechten? Dat kan allemaal met het zeer gevarieerde menu van De Beren!

Vind je het lastig om één maaltijd te kiezen? Gelukkig hoeft dat niet bij De Beren. Tijdens Alphense Fijnproevers bieden zij een gevarieerd menu aan in een nieuw jasje: shared dining. Ideaal als je niet kan kiezen of juist alles wil delen. Want er is niks leukers dan samen genieten, toch?

Shared dining

Er is voor ieder wat wils bij De Beren door keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Je kunt bij het shared dining menu per persoon drie gerechten bestellen. Hier zit ook het nagerecht bij. 

Voor de vleeseters 

Begin je avond met Spicy Karage chicken, krokante kipstukjes gemarineerd in een hot en spicy saus met bosuitjes. Daarna kun je kiezen voor de Asian steak tips, gewokte haaspuntjes met champignons in een licht pikante saus met sesamzaad en bosui. En geniet van de White chocolate crème brûlée, een romige crème met witte chocolade, een dun laagje karamel en pistachekruim als nagerecht. Krijg jij ook al trek?

Voor de visliefhebbers

Laat je smaakpapillen verassen door de Grilled cusk, een gebakken kabeljauw met mangosalsa en een lichtpikante saus. Daarna kun je kiezen voor de King prawn croquettes, romige gambakroket met aioli en een vleugje citroen. En natuurlijk mogen we de Ruby chocolate pancakes niet vergeten, warme American pancakes met gesmolten Ruby chocolade en verfrissende frambozen. Loopt het water jou ook al in de mond?

Voor de vegetariërs

Heb je zin in een krokant hapje? Begin dan met de Cauliflower bites, knapperige bloemkoolpartjes in een jasje van krokante chips, geserveerd met hot en spicy saus. Lekker kluiven maar toch veggie? Kies dan voor de Corn ribs, ofwel gebakken maisribbetjes, geserveerd met chipotlemayo en een partje limoen. Sluit je avond af met de fleurige verassing en is voor de Terra Potta, een warme chocolate lava cake in een chocoladepotje met vanilleroomijs en Oreo crumble. Om je vingers bij af te likken!

Bovenstaand is slechts een kleine greep uit de gerechten. Met het shared dining menu van De Beren kun je namelijk eindeloos variëren. Nieuwsgierig naar de volledige menukaart van De Beren tijdens Alphense Fijnproevers? Bekijk de hele menukaart op Alphensefijnproevers.nl. 

Alphense Fijnproevers

Ben jij een Alphense Fijnproever? Dineer de hele maand november bij één van de deelnemende restaurants. Geniet van een culinaire avond met smaakvolle livemuziek. Schuif aan bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Alles kan tijdens Alphense Fijnproevers! Reserveer nu jouw tafel op Alphensefijnproevers.nl. 

Op de hoogte blijven van de restaurants die deelnemen aan Alphense Fijnproevers? Houd Alphens.nl dan in de gaten!

Alphense Fijnproevers wordt mede mogelijk gemaakt door Vereniging Ondernemingen Centrum (VOC) en de Nieuwe Muziekschool Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.