La Cubanita
Advertorial Horeca

Een tropische kerst? Dat kan bij La Cubanita!

Ho ho ho! Heb jij zin in een tropische kerst? Hiervoor hoef je dit jaar niet naar een verre buitenlandse bestemming. Vier de kerstdagen lekker in tropische sferen bij La Cubanita Alphen!

Een glas bubbels om mee te proosten, onbeperkt tapas én een feestelijk kerst dessert. Dat kun je verwachten van kerst in tropische sferen bij La Cubanita. Tijdens kerstavond, eerste én tweede kerstdag heeft La Cubanita namelijk een speciaal kerstarrangement samengesteld. Zo geniet jij zeker van een ontspannen kerstdiner onder het genot van heerlijke salsaklanken. En dit allemaal voor slechts € 32,95 per persoon!

Wil jij zeker zijn van een tafeltje? Reserveer snel via LaCubanita.nl. La Cubanita ontvangt je graag met de kerstdagen!

Tekst loopt door onder de afbeelding

LaCubanita_AlphenWerving_keuken en bediening_1600x900_v1.jpg

Join the team!

Ben jij 15 jaar of ouder en ben jij op zoek naar een leuke job in de horeca? La Cubanita Alphen kan wel wat leuke nieuwe collega’s gebruiken. Vooral in de bediening en op zaterdag in de keuken kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Ervaring in de horeca is niet nodig! Zij leren je graag de kneepjes van het vak.

Solliciteren? Stuur een mail naar alphen@lacubanita.nl. Kijk op LaCubanita.nl of bel 0172-492006 om te reserveren.

Nieuwe tapas

Heb jij de nieuwe tapas van La Cubanita al geproefd? Op social media geeft het tapasrestaurant een sneak preview. Spot snel je nieuwe favoriete tapas!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door La Cubanita (@la_cubanita_official)


Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.