Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Een vakantiegevoel in je eigen slaapkamer

Verlang jij ook naar de vakantie? Daar kan je eindelijk ontspannen en genieten van het comfort van een luxe hotelboxspring. Maar waarom zou je dat gevoel beperken tot de vakantie? Bij Dutch Dream kan je dat luxe hotelgevoel straks in je eigen slaapkamer ervaren.

Geniet elke nacht weer van een heerlijk ligcomfort. In de Dutch Dream winkels nemen ervaren adviseurs de tijd om je van persoonlijk advies te voorzien. Het is hun vak om je te adviseren in het matras die perfect bij jou en je voorkeuren past. Je slaaphouding en de juiste ondersteuning zijn immers essentiële elementen voor een goede nachtrust. In de winkel kan je proefliggen en let de adviseur op je houding en comfort.

Productie in eigen fabriek

Naast een goed ligcomfort kan je bij Dutch Dream je complete bed volledig naar wens samenstellen. Van stijl en vormgeving tot ultiem comfort. Met een ruime keuze aan stijlen, materialen en afwerkingen creëer je een slaapkamer die past bij jouw persoonlijke smaak en wensen. De boxsprings en matrassen worden in eigen fabriek handmatig geproduceerd, waardoor er veel mogelijkheden qua maten en vormgeving zijn.

Profiteer van de acties

En er is goed nieuws! Dutch Dream heeft momenteel diverse matrassen met maar liefst 25% korting. Maar dat is niet alles. Er zijn ook leuke acties zoals een gratis lichtpakket of draadloze afstandsbedieningen. Bekijk de acties hier en maak je droombed nog completer. Laat je inspireren en adviseren door de specialisten in de Dutch Dream winkels. Geniet jij binnenkort weer van het vakantiegevoel in eigen slaapkamer?

Dutch Dream heeft winkels in Alphen aan den Rijn (Euromarkt 103), Rijneke Boulevard, Ter Aar (Geerweg 42a), Delft en Naaldwijk. 


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.