Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

Een vakantiegevoel in je eigen slaapkamer

Verlang jij ook naar de vakantie? Daar kan je eindelijk ontspannen en genieten van het comfort van een luxe hotelboxspring. Maar waarom zou je dat gevoel beperken tot de vakantie? Bij Dutch Dream kan je dat luxe hotelgevoel straks in je eigen slaapkamer ervaren.

Geniet elke nacht weer van een heerlijk ligcomfort. In de Dutch Dream winkels nemen ervaren adviseurs de tijd om je van persoonlijk advies te voorzien. Het is hun vak om je te adviseren in het matras die perfect bij jou en je voorkeuren past. Je slaaphouding en de juiste ondersteuning zijn immers essentiële elementen voor een goede nachtrust. In de winkel kan je proefliggen en let de adviseur op je houding en comfort.

Productie in eigen fabriek

Naast een goed ligcomfort kan je bij Dutch Dream je complete bed volledig naar wens samenstellen. Van stijl en vormgeving tot ultiem comfort. Met een ruime keuze aan stijlen, materialen en afwerkingen creëer je een slaapkamer die past bij jouw persoonlijke smaak en wensen. De boxsprings en matrassen worden in eigen fabriek handmatig geproduceerd, waardoor er veel mogelijkheden qua maten en vormgeving zijn.

Profiteer van de acties

En er is goed nieuws! Dutch Dream heeft momenteel diverse matrassen met maar liefst 25% korting. Maar dat is niet alles. Er zijn ook leuke acties zoals een gratis lichtpakket of draadloze afstandsbedieningen. Bekijk de acties hier en maak je droombed nog completer. Laat je inspireren en adviseren door de specialisten in de Dutch Dream winkels. Geniet jij binnenkort weer van het vakantiegevoel in eigen slaapkamer?

Dutch Dream heeft winkels in Alphen aan den Rijn (Euromarkt 103), Rijneke Boulevard, Ter Aar (Geerweg 42a), Delft en Naaldwijk. 


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 09:21

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

Advertorial Winkels gisteren 17:08

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Sport gisteren 16:02

Dertiende editie van Alphense Bruggenrun gaat komende donderdag van start

Morgenavond is het zover: de dertiende editie van de Alphense Bruggenrun! Loop jij morgen mee tijdens de hardloop- en wandeltocht? De tocht gaat dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen twee verschillende afstanden lopen: 10 kilometer met 29 bruggen en 5 kilometer met 21 bruggen.  

Overige gisteren 14:56

Bekend gezicht keert terug in de Julianastraat: De Gaper terug van weggeweest

In de Julianastraat van Alphen aan den Rijn is een opvallende verschijning weer teruggekeerd naar zijn vertrouwde plek boven de winkel van Natuurdrogisterij De Hazelaar. Na veel nieuwsgierige vragen van Alphenaren en zoekende blikken van puzzeltochtparticipanten is het goede nieuws bevestigd: De Alphense Gaper is terug!

Politiek gisteren 13:47

Voedsel van Eigen Land, een onderzoek

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft in kaart gebracht hoeveel en welk voedsel lokaal wordt geproduceerd. Het rapport is nu de basis voor stimuleren van korte lijnen, dus lokaal maken en opeten. Daarnaast zijn er aanbevelingen om de agrarische sector te helpen in lijn met de landelijke transitie van de landbouw.