Martinez Chocolatier

Een verrukkelijke actie bij Martinez Chocolatier: derde chocolade tablet gratis

Het is weer feest met een geweldige actie bij Martinez Chocolatier! Tot en met 11 juli krijg je bij Martinez Chocolatier de derde tablet gratis. We praten niet over de nieuwste iPad, maar over de lekkerste chocolade combinaties.

Wat denk je van een ‘gewone’ reep in puur, melk of wit? Of een van deze keuzes met hazelnoot? Lekkere 70% pure cacao bij de koffie? Of toch melk praline, melk crunch, melk karamel zeezout of wit amandel cranberry? Het meest lastige is om er maar drie uit te kiezen. Dan toch maar zes stuks? Te lekker om te laten liggen, ideaal voor thuis, als cadeau, of om mee te nemen op vakantie.

Wil je toch liever bonbons, of andere chocolade om cadeau te geven of voor jezelf? Ga eens langs bij Martinez Chocolatier in winkelcentrum De Baronie! Martinez Chocolatier staat bekend om de heerlijke bonbons en andere chocolade specialiteiten. Allemaal gemaakt van Belgische UTZ-gecertificeerde chocolade. Eigenaresse Linda praat je graag bij over alle producten en voorziet je van het juiste advies. Iedereen is van harte welkom in de winkel voor de beste chocolade om weg te geven, of natuurlijk gewoon lekker voor jezelf!


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 19:29

Alphens Restaurantweek: Bij Hen - wees er als de kippen bij!

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bij Hen.

Evenementen gisteren 16:47

Spooktocht en kamperen met MAX in het komend weekend

Op zaterdag 8 augustus organiseert Stichting MAX weer de ‘Nacht van MAX’ in Alphen aan den Rijn. Dit avondprogramma bestaat uit een spooktocht en de mogelijkheid om je tentje op te slaan op het grasveld naast het jongerencentrum/poppodium. Uiteraard alles volgens de geldende maatregelen vanuit het RIVM.

Beleef Alphen gisteren 15:39

Beleef Alphen: Fietstocht Vogels en Zoo

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!'' Deze week: Fietstocht Vogels en Zoo.

Weer in Alphen gisteren 14:19

Hittegolf op komst - deel je verkoelende tips!

Er is een hittegolf op komst en dat betekent dat het warm wordt de komende dagen en nachten, ook in Alphen. Waar zoek jij verkoeling? Laat het ons weten! 

Calamiteiten gisteren 12:00

Voertuig te water aan de Oostkanaalweg

In de afgelopen nacht is er een voertuig te water geraakt aan de Oostkanaalweg N460. De bestuurder was al uit het water geklommen, maar kon niet met duidelijkheid zeggen dat hij alleen was.