Josh Walet
Blog Opinie

Een vrij rustige transfertijd

De overschrijvingsperiode duurde dit jaar eigenlijk heel lang. Vanaf begin maart hadden clubs en spelers, omdat er toch niet meer gevoetbald werd, tot en met 15 juni ruim de tijd om op pad te gaan. Met uitzondering van Alphense Boys zondag gebeurde er echter toch niet al te veel bij de Alphense clubs. 

Bij ARC bleef het vrij rustig. Qua nieuwkomers althans. Maurits Splinter (Zevenhoven), Tom Reijneveld (gestopt, Luca Janszen (buitenland), Amin Ouass (HYS), Robin de Heij (CVC Reeuwijk), Stefan den Horder (Jodan Boys) en Thom Nouwens (Aarlanderveen) zijn er niet meer bij. Daartegenover staat de komst van Arjan Ouwendijk (aanvallende middenvelder) en Lilinho Martins (vleugelspits). Zij komen beiden van Alphense Boys. Verdediger Mike Busse, gekomen van Aarlanderveen, wil kijken of hij op een hoger plan van waarde kan zijn.

Alphia lijkt er bepaald niet sterker op geworden te zijn. Vier waardevolle krachten lieten zich van de ledenlijst schrappen. Het betreft Bryan de Bruin (CVC Reeuwijk), Pascal Hellingerwerf (CVC Reeuwijk), Killian Bouwhuis (Aarlanderveen) en Kelvin Hoogendoorn (Woubrugge). Daar staat slechts de komst tegenover van Dennis Boer (Nieuwkoop), Marwan Fennich (Alphense Boys zaterdag) en Nick Klerks (ARC).

De nieuwe Alphense Boys-trainer Remco Tuinenburg zal tijd nodig hebben om een hecht team te smeden. Er verandert nogal wat bij de zondag hoofdklasser. Vertrokken zijn dus Arjan Ouwendijk en Lilinho Martins (naar ARC), Wessel Meiring en Bas van Zoest (beiden Sportlust’46), Jesse Vink, topscoorder Kees Tol (Go Ahaed Kampen) en Kasper Michel (FC Rijnvogels). De terugkeer van Tim de Rijk na een aantal jaren VVSB is met open armen begroet. Nieuwkomers zijn Noah Barendse (geen club, daarvoor FC Leinden), Chris Hagi (DSO), Ilias Lahti (Argon), Rachad Madi (Argon) en Abbes Rahmoune (Nootdorp). Laatstgenoemde speelde een belangrijke sportieve rol destijds in de beslissende en zo vervelend afgelopen thuiswedstrijd in het team van Haaglandia. Keeper Daniel Futak en Donovan Olivieira werden overgeheveld vanuit het zaterdagteam. Van dat zaterdagteam is heel weinig meer over. Trainer Ronald Martin moet maar zien of er iets van te maken valt, hetgeen niet zal meevallen.

Bij AVV Alphen had de secretaris het niet bar druk. Brian Bor en Steven van der Pijl, beiden vorig seizoen overgekomen uit de jeugd van Alphense Boys, gaan hun geluk beproeven bij Aarlanderveen. Robert Paling en Steven van Klaveren keren na een mislukt seizoen bij Bernardus terug op het oude nest. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Voorstelling vandaag 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.