Castellum Theater & Film
Advertorial Feestdagen

Een weekend vol Paasplezier in Castellum!

Op zondag 31 maart organiseren we een Paasbingo voor onze jonge gasten. Met onze kleurrijke Paasbingo en een leuk prijsje maken wij er samen met jullie een feestelijke middag van! Naast het spelen van de bingo, komt ook de Paashaas op bezoek voor een mooie foto. 

Het plezier is niet voorbij als de bingo klaar is en de foto is gemaakt, want op 1 april hebben wij een speciale film in de kleuterbios: Katak, De Dappere Beloega. Ondanks dat hij anders was dan zijn vrienden, wilde de jonge beloega Katak bewijzen dat hij net zo moedig kon zijn. Hij vertrok op een avontuurlijke reis naar het Grote Noorden om zijn oma's laatste wens te vervullen en zijn opa te vinden. Onderweg ontmoette hij gevaar en maakte hij nieuwe vrienden, waardoor hij bewees dat moed niets te maken heeft met hoe groot je bent. 

Kom langs en geniet van een feestelijk paasweekend bij Castellum! 

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Katak-de-dappere-Beloega_st_9_jpg_sd-high[1].jpg

Meer informatie 

Kaarten zijn te koop via www.castellum.nl of aan de theaterkassa (di t/m za: 12:00 - 14:00 uur). 

Katak, De Dappere Beloega


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!