Josh Walet
Advertorial Wonen en bouwen

Een winkel die voelt als thuis

Sinds april is Marquardt Keukens gevestigd aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. Met zijn unieke manier van werken wil ondernemer Filip Gels zich onderscheiden in de keukenbranche. Passie, vakkennis en transparantie staan centraal bij dit nieuwe concept.  

Huiskamersfeer
Bij Marquardt Keukens staat een ontspannen sfeer hoog in het vaandel. “Het is belangrijk dat u zich direct thuis voelt zodra u de showroom binnenloopt”, vertelt Filip. “We willen echt een ongedwongen sfeer, alsof u bij uw beste vriend naar binnen loopt.” Om dit te bereiken staat er altijd een verse kop koffie of thee voor u klaar, uiteraard met wat lekkers voor erbij. “Wij zien de keuken als de ziel van de woning, dus we gaan er ook op die manier mee om.” Dit komt ook naar voren tijdens de koopavonden, waar u als klant altijd welkom bent om aan te schuiven voor het diner.

Met deze huiskamersfeer onderscheidt Marquardt Keukens zich in de keukenbranche. “We willen ons afzetten tegen wat de keukenbranche zo impopulair maakt”, licht Filip toe. “Voor ons is het belangrijk dat u geen druk voelt in de winkel. Passie en enthousiasme voor het vak ontbreekt vaak bij keukengiganten, maar bij ons vindt u dit wel terug. Wij geven u alle ruimte om door de showroom te lopen, naar uw wensen te luisteren en samen met u toe te werken naar een uniek en persoonlijk keukenontwerp waarin de aansluiting op uw interieur centraal staat.”

Transparant prijsbeleid
Uniek bij Marquardt Keukens is het transparante prijsbeleid. “Wij hanteren geen aanbiedingen of speciale acties. Geen ongeloofwaardige kortingen of gratis montage, en een offerte die we vandaag uitbrengen is ook een maand later nog geldig.” Marquardt Keukens legt de nadruk op kwaliteit, waarbij alleen de beste merken deel uitmaken van het assortiment. “Bij ons draait het niet primair om de prijs, maar om de kwaliteit van de producten. Wij willen u iets leveren waar u ook op de lange termijn plezier van zal hebben!”

Ben je benieuwd naar de keukens van Marquardt Keukens? Neem dan een kijkje in de showroom aan de Rijneke Boulevard of volg Marquardt Keukens Zoeterwoude via Facebook en Instagram.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.