Josh Walet
Advertorial Wonen en bouwen

Een winkel die voelt als thuis

Sinds april is Marquardt Keukens gevestigd aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. Met zijn unieke manier van werken wil ondernemer Filip Gels zich onderscheiden in de keukenbranche. Passie, vakkennis en transparantie staan centraal bij dit nieuwe concept.  

Huiskamersfeer
Bij Marquardt Keukens staat een ontspannen sfeer hoog in het vaandel. “Het is belangrijk dat u zich direct thuis voelt zodra u de showroom binnenloopt”, vertelt Filip. “We willen echt een ongedwongen sfeer, alsof u bij uw beste vriend naar binnen loopt.” Om dit te bereiken staat er altijd een verse kop koffie of thee voor u klaar, uiteraard met wat lekkers voor erbij. “Wij zien de keuken als de ziel van de woning, dus we gaan er ook op die manier mee om.” Dit komt ook naar voren tijdens de koopavonden, waar u als klant altijd welkom bent om aan te schuiven voor het diner.

Met deze huiskamersfeer onderscheidt Marquardt Keukens zich in de keukenbranche. “We willen ons afzetten tegen wat de keukenbranche zo impopulair maakt”, licht Filip toe. “Voor ons is het belangrijk dat u geen druk voelt in de winkel. Passie en enthousiasme voor het vak ontbreekt vaak bij keukengiganten, maar bij ons vindt u dit wel terug. Wij geven u alle ruimte om door de showroom te lopen, naar uw wensen te luisteren en samen met u toe te werken naar een uniek en persoonlijk keukenontwerp waarin de aansluiting op uw interieur centraal staat.”

Transparant prijsbeleid
Uniek bij Marquardt Keukens is het transparante prijsbeleid. “Wij hanteren geen aanbiedingen of speciale acties. Geen ongeloofwaardige kortingen of gratis montage, en een offerte die we vandaag uitbrengen is ook een maand later nog geldig.” Marquardt Keukens legt de nadruk op kwaliteit, waarbij alleen de beste merken deel uitmaken van het assortiment. “Bij ons draait het niet primair om de prijs, maar om de kwaliteit van de producten. Wij willen u iets leveren waar u ook op de lange termijn plezier van zal hebben!”

Ben je benieuwd naar de keukens van Marquardt Keukens? Neem dan een kijkje in de showroom aan de Rijneke Boulevard of volg Marquardt Keukens Zoeterwoude via Facebook en Instagram.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige gisteren 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen gisteren 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie gisteren 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.