Josh Walet
Blog Opinie

Een zwaar weekeinde voor ARC en Alphense Boys

Voor ARC en Alphense Boys wacht een zwaar weekeinde. Beide clubs gaan op bezoek bij de koploper in hun klasse.

ARC gaat op visite bij DHSC, waarvan thuis met 3-0 werd verloren. De Utrechtse club van de gebroeders Sneijder morste op eigen veld alleen punten (gelijkspel) tegen AZSV. Daar staat tegenover dat de Racing buiten Alphen alleen van Feyenoord verloor. DHSC voert de ranglijst aan met een voorsprong van drie punten op datzelfde AZSV, maar het team uit Aalten speelde een wedstrijd minder. ARC bezit zes punten minder dan de koploper. In de stand van de tweede periode staat de ploeg van Mark Evers na vijf wedstrijden op de tweede plaats en DHSC met twee punten minder vierde. In die tweede periode is ARC de enige die nog niet verloor. Beide teams verloren dit seizoen vier keer. De Utrechtse equipe is met vijfendertig goals de meest productieve in de Hoofdklasse A.

Alphense Boys gaat zondag in Amsterdam voetballen tegen JOS/Watergaafsmeer, dat op de Bijlen destijds met 2-0 te sterk bleek. De Amsterdamse fusieclub won op eigen veld alleen niet van SDO. Daartegen werd gelijkgespeeld. Om nog ergens om te blijven meedoen zal de formatie van Hein van Heek absoluut moeten winnen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Politiek gisteren 19:57

MINERVA Kluisje

De chronisch zieke medemens heeft het op dit moment lastiger dan ooit. Door de maatregelen tegen corona. Vooral als je verder een soort van goed functioneert, moet je nog meer dan anders tussen alle obstakels door laveren om een enigszins normaal leven te leiden.

Overige gisteren 18:13

Kunstenaars van Atelier Verfstreken fleuren winkelcentrum op met muurschildering

De kunstenaars van Atelier Verfstreken hebben een mooie opdracht gekregen van de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Aarhof. Zij mogen een muurschildering maken in het gedeelte dat naar de nieuwe parkeergarage leidt. “Het is heerlijk om zo midden in het centrum van Alphen met elkaar bezig te zijn.”

Advertorial Overige gisteren 17:25

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!