Josh Walet
Blog Opinie

Een zwaar weekeinde voor ARC en Alphense Boys

Voor ARC en Alphense Boys wacht een zwaar weekeinde. Beide clubs gaan op bezoek bij de koploper in hun klasse.

ARC gaat op visite bij DHSC, waarvan thuis met 3-0 werd verloren. De Utrechtse club van de gebroeders Sneijder morste op eigen veld alleen punten (gelijkspel) tegen AZSV. Daar staat tegenover dat de Racing buiten Alphen alleen van Feyenoord verloor. DHSC voert de ranglijst aan met een voorsprong van drie punten op datzelfde AZSV, maar het team uit Aalten speelde een wedstrijd minder. ARC bezit zes punten minder dan de koploper. In de stand van de tweede periode staat de ploeg van Mark Evers na vijf wedstrijden op de tweede plaats en DHSC met twee punten minder vierde. In die tweede periode is ARC de enige die nog niet verloor. Beide teams verloren dit seizoen vier keer. De Utrechtse equipe is met vijfendertig goals de meest productieve in de Hoofdklasse A.

Alphense Boys gaat zondag in Amsterdam voetballen tegen JOS/Watergaafsmeer, dat op de Bijlen destijds met 2-0 te sterk bleek. De Amsterdamse fusieclub won op eigen veld alleen niet van SDO. Daartegen werd gelijkgespeeld. Om nog ergens om te blijven meedoen zal de formatie van Hein van Heek absoluut moeten winnen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige vandaag 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn vandaag 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen vandaag 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie vandaag 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.