Archieffoto

Eenhoorn geeft startsein Culinair

 

Burgemeester Bas Eenhoorn opent aanstaande donderdag om 20.30 uur Culinair Alphen in Park Rijnstroom. Het festival vindt voor de derde keer plaats en duurt vier dagen.

De organisatie rekent op ruim 25.000 bezoekers. Twaalf restaurants uit Alphen en omgeving presenteren hun culinaire hoogstandjes tijdens het gratis te bezoeken festival.

De Corona's, Buckweat, Boston Tea Party en Blood Sweat en Kiers treden op tijdens Culinair Alphen. De Corona's staat geboekt voor donderdag 23 juni. Buckweat betreedt de bühne vrijdags, Boston Tea Party geeft zaterdag acte de presence en Blood Sweat en Kiers is zondag in Alphen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 gisteren 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...