De Thermen2
Advertorial Evenementen

Eenmalig een Seniorendisco in zwembad De Hoorn

Op vrijdagavond 18 maart van 18:30 tot 21:00 uur organiseert De Thermen2 een gezellige Seniorendisco in zwembad De Hoorn.

De Seniorendisco is een initiatief vanuit de vaste sporters bij de Seniorfitles. De bezoekers kunnen discozwemmen met andere 50-plussers onder het genot van een borrelplankje en een drankje. Uiteraard klinkt er muziek uit de jaren '60 en '70 door de speakers. Een kaartje voor de seniorendisco kost € 7,50 en is inclusief borrelplankje en eerste drankje.

Organisator binnen De Thermen2 Dennis C.: “Normaal gesproken hebben we op vrijdagavond een jeugdavond/disco. Nu is het zwembad een keer niet voor de jeugd maar voor de senioren. We maken er een gezellige avond van."

Let op: reserveren is verplicht. Dit kan online via de webkassa van De Thermen2 of aan de kassa in een van de zwembaden.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”