Advertorial Sport

Eenvoudig trainen met de eGym-Cirkel bij Bezemer

Sinds september vorig jaar biedt Bezemer Fitness aan de Hooftstraat 187 in Alphen aan den Rijn een uniek trainingsconcept aan: de eGym-Cirkel.

Deze cirkelopstelling van acht volautomatische toestellen maakt het mogelijk om in slechts 30 minuten het hele lichaam te trainen en dat met veel meer resultaat dan op normale fitnesstoestellen.

"De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipkaart", zegt eigenaar Thijs Bezemer van Bezemer Fitness. "Tijdens de training krijgen onze fitnessleden via het intuïtieve touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig."

Thijs Bezemer vervolgt: "Het unieke zit hem tevens in de verschillende trainingsmethodes met effectieve periodisering op de eGym-Cirkel. Door middel van de verhoogde excentrische weerstand wordt de vetverbranding dermate goed gestimuleerd dat het lichaam nog 3 dagen lang vet blijft verbranden. Bovendien worden via deze manier van trainen extra spieren opgebouwd, die ook op de lange termijn voor een betere verbranding zorgen. Dat is belangrijk want spieren maken je slank, sterk, beschermen je gewrichten en zorgen voor een betere houding!"

Tevredenheidsgarantie
Met dit revolutionaire trainingsconcept zet Bezemer Fitness een nieuwe stap op het gebied van resultaatgericht trainen. "Zeker twee derde van onze leden komt naar ons om fitter en slanker te worden. Daarom hebben we geïnvesteerd in deze effectieve manier van trainen. Omdat we overtuigd zijn van dit nieuwe concept, bieden we zowel bestaande alsook nieuwe leden een tevredenheidsgarantie aan!"

Meer informatie leest u op www.bezemerfitness.nl of maak een afspraak voor een gratis proeftraining via de club: 0172-533837!


Meer nieuws

Alphens Sinterklaas Journaal Voor Kinderen vandaag 07:29

Het Alphens Sinterklaas Journaal 2020 - Aflevering 17

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn pieten weer de leukste avonturen. De zeventiende aflevering van het Alphens Sinterklaas Journaal kun je nu zien op Alphens.nl! Tot en met 4 december iedere schooldag een nieuwe aflevering.

Politiek gisteren 18:42

Aanvraag bijdrage impulsgelden voor woningbouw in Rijnhaven

In Alphen aan den Rijn is een groot tekort aan woningen. Daarom zoekt de gemeente naar extra mogelijkheden voor woningbouw. Een groot project is het gebied Rijnhaven. Dit moet een gebied worden waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan.

Advertorial Economie gisteren 18:04

Ontevreden over uw huidige boekhouder of accountant?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt overstappen naar een andere accountant of boekhouder. Soms sluit simpelweg de dienstverlening niet meer aan bij uw wensen. Overweeg eens om vrijblijvend in gesprek te gaan met Tidak.