Pixabay

Eerste artiesten Alphens Oud en Nieuwfeest bekend

Het Alphens Oud en Nieuwfeest heeft de eerste namen bekend gemaakt.  

Op het feest wordt het nieuwe jaar ingeluid met de maker van het grootste feestnummer van 2019: Atje voor de Sfeer van René Karst. Zijn vorige hit Liever te dik in de kist is nog steeds een klapper in alle feestcafés. DJ Jean draait al jaren mee in de scene en was in de 90’s en 00’s de bekendste DJ in binnen- en buitenland. Hebben jullie zin in een afterparty? DJ Jean wel! DJ Sander is één van de gezichten van Bar Amsterdam en draait alle soorten muziek, zolang het maar dansbaar is. Top 40, Reggaeton, House, noem het maar op. Garantie voor gezelligheid!

De organisatie heeft ook nog een surprise act in petto. Hier maken zij binnenkort meer over bekend.

De kaartverkoop is op vrijdagavond 11 oktober van start gegaan. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 09:01

Wouter Blok en KV Tempo aan het einde van het seizoen uit elkaar

Hoofdtrainer Wouter Blok en Tempo nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar. Dat is in goed overleg tussen beide partijen besloten. De inwoner van Bodegraven is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Alphense korfbalvereniging. Ook Robin Sas, trainer van het tweede team, gaat Tempo verlaten. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Alphense club. 

Wonen en bouwen gisteren 16:35

Woonforte: pas op voor illegale slapers

In de wintermaanden krijgt Woonforte geregeld meldingen van bewoners dat er illegale slapers bivakkeren in flats. Daarom raadt Woonforte aan om geen onbekende mensen binnen te laten, zodat dit soort situaties zo veel mogelijk kunnen worden voorkomen.

Blog Opinie gisteren 15:31

ARC heeft het niet gemakkelijk, veel doelpunten bij Alphen - Stompwijk

ARC moest zaterdag in de Utrechtse wijk Ondiep aantreden tegen koploper DHSC, de club die samen met de Racing promoveerde uit de eerste klasse A. Op het sportpak Wesley Sneijder is de fusieclub dit seizoen onverslaanbaar. Ook ARC ondervond dat en ging met 2-1 ten onder.