Advertorial Algemeen

Eerste brainstormsessie toekomst Alphense centrum

Op donderdagavond 5 juli is de eerste brainstormavond over de toekomst van het centrum van Alphen aan den Rijn gehouden. In het iFlow ondernemingshuis waren zowel inwoners als ondernemers betrokken, allen vanuit hun rol als bezoeker van het Alphense centrum.

"Met veel bevlogenheid en betrokkenheid hebben we met elkaar gebrainstormd. Hierdoor hebben we veel ideeën opgehaald voor een verdere invulling van het Alphense stadshart. Zowel jongere als oudere inwoners kwamen met goede aanvullingen binnen de verschillende thema’s na de pauze in kleinere sessies. Uiteenlopende ideeën en wensen passeerde de revue, zoals meer activiteiten gerelateerd aan de Oude Rijn, ruimer aanbod van verswinkels en de wens om mogelijkheden te creëren voor ondernemers met een ambacht of vernieuwende concepten", aldus citymarketeer Daniel Othman.

#AlphenBrainstormt
Ook voor volgende week hebben wij u als consument nodig. U winkelt regelmatig in het centrum van Alphen aan den Rijn en kent het lokale winkelaanbod van het centrum goed. U bezoekt de horeca voor een kop koffie met wat lekkers of gaat juist lekker genieten van een lunch, tijdens het winkelen. Juist u zoeken we! Met uw kennis kunt u ons helpen. Wat missen wij volgens u in Alphen aan den Rijn als u dit met andere plaatsen, waar u winkelt, vergelijkt.

Ga aanstaande donderdag 12 juli samen met anderen in kleinere groepjes met ons in gesprek over de ambitie, die Alphen aan den Rijn als aantrekkelijke winkelstad zou moeten hebben of krijgen. Uw mening stellen wij op prijs, dus pak uw kans en meld u nu aan voor #AlphenBrainstormt via: alphens.nl/alphenbrainstormt


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie gisteren 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.