Nubia Eilander

Eerste editie Fun Run geslaagd

Zaterdag 21 september was de eerste editie van de Fun Run in het Castellum. Het gebouw was omgetoverd tot een waardig parcours met leuke obstakels. “Het was een zeer geslaagde eerste editie van de Fun Run”, vertelt organisator Nubia Eilander.

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

Fun Run 1.JPG (foto: Nubia Eilander)
Fun Run 2.JPG (foto: Nubia Eilander)
Fun Run 3.JPG (foto: Nubia Eilander)
Fun Run 4.JPG (foto: Nubia Eilander)
Fun Run 5.JPG (foto: Nubia Eilander)

Met een warming up op het nummer The Eye of the Tiger, konden de deelnemers goed beginnen. “De kelder was omgetoverd tot een laser parcours waarbij de deelnemers over en onder de stralen heen moesten”, aldus Eilander. “Ook moesten de deelnemers over hindernissen heen en onder netten door, in apenhang aan een touw naar de overkant, Autobanden verslepen en nog veel meer”, vervolgt ze. Of het evenement voor herhaling vatbaar is, daar is Eilander duidelijk over. “Het is zeker voor herhaling vatbaar, uiteraard wel een stukje groter en spannender met nieuwe hindernissen!”

Het parcours is voor iedereen. Dit zie je vooral terug in de leeftijd. De jongste deelnemer van 6 jaar en de oudste maar liefst 78 jaar. In groepen van 8 tot 12 personen legden zij het parcours af. Ze konden elkaar helpen en/of werden ondersteund door de coaches. “Gezinnen, grootouders met kinderen, vriendengroepjes, sportgroepjes, individuen, we hebben echt alles voorbij zien komen”, vertelt Eilander. Alle deelnemers kregen aan het einde een welverdiend glas water, een gezonde snack en natuurlijk een medaille.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie vandaag 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer vandaag 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca vandaag 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur vandaag 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente vandaag 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.