Nubia Eilander

Eerste editie Fun Run geslaagd

Zaterdag 21 september was de eerste editie van de Fun Run in het Castellum. Het gebouw was omgetoverd tot een waardig parcours met leuke obstakels. “Het was een zeer geslaagde eerste editie van de Fun Run”, vertelt organisator Nubia Eilander.

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

Fun Run 1.JPG (foto: Nubia Eilander)
Fun Run 2.JPG (foto: Nubia Eilander)
Fun Run 3.JPG (foto: Nubia Eilander)
Fun Run 4.JPG (foto: Nubia Eilander)
Fun Run 5.JPG (foto: Nubia Eilander)

Met een warming up op het nummer The Eye of the Tiger, konden de deelnemers goed beginnen. “De kelder was omgetoverd tot een laser parcours waarbij de deelnemers over en onder de stralen heen moesten”, aldus Eilander. “Ook moesten de deelnemers over hindernissen heen en onder netten door, in apenhang aan een touw naar de overkant, Autobanden verslepen en nog veel meer”, vervolgt ze. Of het evenement voor herhaling vatbaar is, daar is Eilander duidelijk over. “Het is zeker voor herhaling vatbaar, uiteraard wel een stukje groter en spannender met nieuwe hindernissen!”

Het parcours is voor iedereen. Dit zie je vooral terug in de leeftijd. De jongste deelnemer van 6 jaar en de oudste maar liefst 78 jaar. In groepen van 8 tot 12 personen legden zij het parcours af. Ze konden elkaar helpen en/of werden ondersteund door de coaches. “Gezinnen, grootouders met kinderen, vriendengroepjes, sportgroepjes, individuen, we hebben echt alles voorbij zien komen”, vertelt Eilander. Alle deelnemers kregen aan het einde een welverdiend glas water, een gezonde snack en natuurlijk een medaille.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs vandaag 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek vandaag 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur vandaag 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.