Josh Walet

Eerste fase van renovatie de Ridderhof opgeschoven

Winkelcentrum de Ridderhof is al een paar jaar aan vernieuwing toe. Dit jaar gaat het dan echt gebeuren: de eerste fase van de verbouwing zal eind dit jaar van start gaan.

De verbouwing van de Ridderhof is opgedeeld in twee deelprojecten. De verwachting was dat fase 1 van de vernieuwing in oktober van dit jaar van start zou gaan. Dit wordt echter opgeschoven naar eind dit jaar. “De verbouwing is erg complex. Het gaat niet alleen over de renovatie van een winkelcentrum maar ook de ontwikkeling van de openbare ruimte en de bouw van een woontoren”, aldus Caspar Wortmann, projectleider.

Winkelcentrum blijft open

Tijdens de eerste fase zullen sloopwerkzaamheden plaatsvinden in leegstaande winkelunits. Er zal begonnen worden aan de westkant van het winkelcentrum. Gedurende de renovatie zullen de winkels bereikbaar blijven. Het winkelcentrum zal in kleine stapjes aanpakt worden waardoor winkels toegankelijk blijven voor de consument.

Volgend jaar zal begonnen worden met de tweede fase van de renovatie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.