Warner Bros Entertainment Inc - Claudette Barius
Advertorial Theater

Eerste Ladies Night van 2023

Vlak voor Valentijnsdag komt het derde deel van de Magic Mike-filmreeks uit, de muzikale komedie Magic Mike’s Last Dance. Deze ‘stomende’ film roept om een meidenavond! Op woensdag 8 februari organiseert Bioscoop Castellum daarom de eerste Ladies Night van 2023. Kaarten zijn nu te koop via www.theatercastellum.nl.

Het afgelopen jaar waren de Ladies Nights een groot succes bij vriendinnen, zussen, moeders en dochters. Na meerdere uitverkochte edities belooft ook dit een gezellig event te worden. Bij binnenkomst ontvangen de bezoekers een heerlijk welkomstdrankje, waarna de gloednieuwe film vertoond wordt. Ook zijn er verschillende stands aanwezig en zijn er mooie prijzen te winnen tijdens de loterij. Na afloop krijgt iedereen een leuke goodiebag mee naar huis. 

Het creatieve team achter de eerste film, die alom geprezen werd door zowel critici als bezoekers, is weer bij elkaar gekomen om opnieuw een magische beleving te creëren. Channing Tatum neemt de rol van ‘Magic’ Mike Lane weer op zich. Naast hem schittert Salma Hayek Pinault in een hoofdrol.

Synopsis

Magic Mike gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite (Salma Hayek Pinault) die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… Al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

Tickets

Kaarten voor de Ladies Night op woensdag 8 februari (aanvang 20:30 uur) zijn te koop via www.theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.