Josh Walet
Advertorial Evenementen

Eerste namen Bevrijdingsfestival bekend: Van Dik Hout en Danjil Tuhumena

Het Bevrijdingsfestival in Alphen aan den Rijn gaat door. Een nieuw bestuur, alle sponsoren en de subsidie van de gemeente zorgen ervoor dat het jaarlijkse event op het Rijnplein gewoon kan plaatsvinden. De eerste artiesten zijn inmiddels bekend.

In korte tijd heeft de kersverse organisatie hard gewerkt aan een programma dat tipt aan de voorgaande edities. De eerste naam die is aangekondigd, is Van Dik Hout. Met hun bekendste nummer ‘Zo stil in mij’ kan deze oer-Nederlandse band niet ontbreken. Naast deze Nederlandse band komen er ook Alphense artiesten, zoals The Naked Truth en Danjil Tuhumena & Friends,

“The Naked Truth brengt het beste uit het unplugged repertoire van Nederlands beste band The Golden Earring naar het Rijnplein. Danjil & Friends maakt er daarna één grote funk en soul party van. Nu al zin in”, aldus de organisatie. Elke zaterdag worden nieuwe namen bekend gemaakt via de Instagram- en Facebook-pagina van Bevrijdingsfestival Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren. 

Advertorial Evenementen vandaag 11:52

Inspiratie rondom afscheid en verlies op de uitvaartmarkt

Zaterdag 7 oktober organiseert Ammoniet Uitvaartbegeleiding een ‘uitvaartmarkt’. Hier kun je ontdekken dat er, naast de noodzakelijke dingen die geregeld moeten worden, veel interessante en prachtige mogelijkheden zijn die de periode van afscheid nemen, rouw en gemis, bijzonder en troostrijk maken.