Josh Walet

Eerste paal voor nieuwe clubgebouw KV Tempo de grond in geslagen

De eerste paal voor de nieuwe kantine en kleedkamers van korfbalvereniging Tempo is op maandag 30 november de grond in geslagen. ‘’Normaal wordt dit een feestpaal genoemd, maar wij kunnen dit wel een mijlpaal noemen’’, speechte Albert-Jan Vonk, voorzitter van KV Tempo.

Dit gebeurde onder toeziend oog van onder andere diverse ereleden van de korfbalvereniging en wethouder Gert-Jan Schotanus. De paal werd geslagen door Bas Turken, erelid en Ridder in de Orde van Oranje Nassau wegens zijn verdiensten voor de vereniging, en Finn Dittmar (3), het jongste jeugdlid van Tempo en zoon van een geslaagd Tempo huwelijk. ‘’Na veertig jaar zijn de kantine en kleedkamers wel aan vervanging toe. Wij zijn blij om dit samen met KV Tempo te doen’’, zei de wethouder in zijn toespraak.

Op de plek van de oude kantine en kleedkamers komt een geheel nieuw complex te staan. Het complex wordt uitgerust met een duurzame kantine en moderne kleedkamers. KV Tempo wil op het nieuwe complex zowel leden als onderwijs en maatschappelijke partners faciliteren in sport, bewegen en een gezonde leefstijl. ‘’Deze grote stap in de geschiedenis van KV Tempo is cruciaal voor de ontwikkeling van onze vereniging en de toenemende professionalisering. Het sluit goed aan bij onze ambities voor de vereniging’’, zo vertelde Vonk in zijn speech.

Omdat de eerste paal dit jaar niet groots gevierd kon worden vanwege het coronavirus, hoopt KV Tempo volgend jaar, als het clubgebouw af is, de opening met een feest te kunnen openen. Naar verwachting is het nieuwe clubgebouw van KV Tempo in de zomer van 2021 gereed.

Eerste paal tempo


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.