Josh Walet

Eerste paal voor nieuwe clubgebouw KV Tempo de grond in geslagen

De eerste paal voor de nieuwe kantine en kleedkamers van korfbalvereniging Tempo is op maandag 30 november de grond in geslagen. ‘’Normaal wordt dit een feestpaal genoemd, maar wij kunnen dit wel een mijlpaal noemen’’, speechte Albert-Jan Vonk, voorzitter van KV Tempo.

Dit gebeurde onder toeziend oog van onder andere diverse ereleden van de korfbalvereniging en wethouder Gert-Jan Schotanus. De paal werd geslagen door Bas Turken, erelid en Ridder in de Orde van Oranje Nassau wegens zijn verdiensten voor de vereniging, en Finn Dittmar (3), het jongste jeugdlid van Tempo en zoon van een geslaagd Tempo huwelijk. ‘’Na veertig jaar zijn de kantine en kleedkamers wel aan vervanging toe. Wij zijn blij om dit samen met KV Tempo te doen’’, zei de wethouder in zijn toespraak.

Op de plek van de oude kantine en kleedkamers komt een geheel nieuw complex te staan. Het complex wordt uitgerust met een duurzame kantine en moderne kleedkamers. KV Tempo wil op het nieuwe complex zowel leden als onderwijs en maatschappelijke partners faciliteren in sport, bewegen en een gezonde leefstijl. ‘’Deze grote stap in de geschiedenis van KV Tempo is cruciaal voor de ontwikkeling van onze vereniging en de toenemende professionalisering. Het sluit goed aan bij onze ambities voor de vereniging’’, zo vertelde Vonk in zijn speech.

Omdat de eerste paal dit jaar niet groots gevierd kon worden vanwege het coronavirus, hoopt KV Tempo volgend jaar, als het clubgebouw af is, de opening met een feest te kunnen openen. Naar verwachting is het nieuwe clubgebouw van KV Tempo in de zomer van 2021 gereed.

Eerste paal tempo


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:35

Verder reizen voor coronatest vanwege bereiken maximale labcapaciteit

In Alphen aan den Rijn is Nieuwe Sloot ingericht als test- en vaccinatielocatie, maar lang niet alle Alphenaren krijgen dit als optie. Zij moeten naar een testlocatie in een andere plaats. Dit heeft te maken met het bereiken van de maximum labcapaciteit bij de GGD.

Advertorial Gezondheid en welzijn vandaag 16:47

Xtra Positive lanceert natuurlijke truffels

De Alphense ondernemers Frangken Tuhumena en zijn zoon Jason Tuhumena lanceren samen met businesspartner Roel Wolfert het nieuwe bedrijf XtraPositive.com. Xtra Positive lanceert organic truffles. De natuurlijke truffels van Xtra Positive verbeteren de stemming, energie en focus!

Politiek plein vandaag 16:01

Financiën Alphen op orde met CDA-wethouder aan de knoppen

De komende weken blikt het CDA met enkele bekende politici terug. Vandaag aan het woord: Kees van Velzen, wethouder namens het CDA, die terugkijkt op een mooie carrière en zijn inzet en betrokkenheid bij het openbaar bestuur. 

Advertorial Sport vandaag 12:35

Open dag op zondag 30 januari bij Jawi

Wachtte je tijdens de lockdown op hét moment om weer aan de slag te gaan met je sportieve doelen? Dat moment is nu! Kom zondag 30 januari naar de open dag van Jawi.