Josh Walet

Eerste paal voor nieuwe hoofdtribune van ARC is de grond in geslagen

Een feestelijke én historische dag voor de Alphense voetbalclub ARC. Dinsdagmiddag ging de eerste paal voor de gloednieuwe hoofdtribune de grond in. “Een langgekoesterde wens”, aldus voorzitter Irma Ligtvoet.

Nadat onlangs de ‘oude’ tribune ten onder is gegaan aan de sloophamer, werd dinsdag de eerste paal van de nieuwe tribune de grond in geslagen. Onder toeziend oog van publiek, ging de eerste paal de grond in. Wel symbolisch, want de vergunning is nog niet rond. Daarom hingen er zwarte en rode ballonnen aan een paal, met daarin confetti. Zo kon er toch stilgestaan worden bij het voor ARC historische moment.

De eer was aan drie ARC’ers in hart en nieren. Eén van hen is Joop Timmer, het langste erelid van ARC. Hij was daarnaast ook betrokken bij de bouw van de oude tribune, die in 1983 werd gebouwd. Ook Richard van Diggele was aanwezig. Hij kocht de eerste vier stoeltjes voor de nieuwe hoofdtribune. In het rijtje mag John Kroes van Kroes & Partners ook niet ontbreken. ARC klopte bij Kroes aan met de brutale vraag of zij de hoofdtribune wilden sponsoren. “Dat heeft veel deuren geopend”, vertelt Ligtvoet. De hoofdtribune wordt dan ook naar het notariskantoor vernoemd: de Kroes & Partners tribune. 

De verwachting is dat de nieuwe hoofdtribune eind december klaar is.

arc hoofdtribune eerste paal_Josh.jpeg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:01

Volg een wijncursus bij La Bodega ’87!

Altijd al meer willen leren over wijn? Volg dan nu een wijncursus bij wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87. Onder leiding van vinoloog en ervaren gastronomie docent Ton Wortelboer begin je met de basisopleiding ‘Wijnoorkonde’. Tijdens de cursus leer je alles over de verschillende wijnstreken, druiven, wijnsoorten en hoe de wijnen worden gemaakt.

Advertorial Horeca vandaag 13:50

Yes! De nieuwe menukaart van La Cubanita is er

Heb jij zin in tapas? Dan ben je bij La Cubanita aan het juiste adres! De nieuwe menukaart is nu ook uitgebracht. Deze keer staan er 18 nieuwe tapas op de kaart én 2 nieuwe desserts. Welke nieuwe tapas wil jij graag proeven?

Dieren vandaag 13:02

Tips van de dierenambulance: dit kun je doen als een dier in nood is

Het gebeurt de laatste tijd vaker dat de dierenambulance minder goed bereikbaar is, hoe zeer ze ook hun best doen om dat wel te zijn. “Dat vinden we vreselijk en eigenlijk ook niet acceptabel, maar soms kunnen we echt niet anders.” Daarom geven ze tips over de dingen die je zelf zou kunnen doen mocht een dier in nood verkeren.