Jordi Wijhenke

Eerste paasdag openluchtdienst op terrein ARC

Op eerste paasdag, 4 april, organiseert Volle Evangelie Gemeente De Ark voor de tweede keer een openluchtdienst op het terrein van voetbalvereniging ARC. 

‘’Dé mogelijkheid om samen te zingen, elkaar te ontmoeten en het feest van Pasen met elkaar te vieren’’, aldus de organisatie.

De dienst begint om 15:00 uur en eindigt rond 16:15 uur. Ook kinderen zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn; voor hen is speciale aandacht tijdens de dienst, die gratis en toegankelijk is voor iedereen.

‘’We nemen alle veiligheidsmaatregelen in acht en houden onderling voldoende afstand.’’ Voor verdere informatie en voor het reserveren van kaarten kun je terecht op de website van de Ark. 

Let op: vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen heeft de organisatie moeten besluiten om de openluchtdienst af te gelasten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.