Eerste palen nieuwe ARC hoofdtribune zijn de grond in geslagen

Bij voetbalclub sv ARC wordt er momenteel gewerkt aan een nieuwe hoofdtribune. Nu is het moment eindelijk daar dat de eerste paal voor de fundering van de tribune de grond in is gegaan.     

De planning was dat de eerste paal op 14 september de grond in ging. Door vertraging in de verlening van de bouwvergunning kon dit echter niet. Bijna twee maanden later was maandag 8 november het moment dan eindelijk daar dat de eerste paal écht de grond in ging. Aan het einde van de dag zaten alle tien de palen in de grond. Nu kan er gestart worden met de verdere fundering van de tribune. Aan het einde van de week, als alles mee zit, is de fundering klaar. 

Als gevolg van de vertraging in het verkrijgen van de bouwvergunning zal de bouw van de tribune ook langer duren. Naar verluid zal de bouw van de tribune worden afgerond tussen januari en februari. De aankomende tijd worden de overige palen de grond in geslagen om zo de fundering te regelen. Daarna volgen hopelijk snel de volgende werkzaamheden zodat het publiek volgend jaar op de nieuwe tribune kan genieten van de lokale voetbalcompetitie. 

Hieronder een impressie van de nieuwe hoofdtribune


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 21:40

Alphenaar Willem Bouman (82) bemachtigt zesde wereldrecord

Het kostte hoofdrekenwonder Willem Bouman (82) nog geen negen minuten om de derdemachtswortel van een getal van 36 cijfers te berekenen. Daarmee is het zesde wereldrecord hoofdrekenen van de Alphenaar een feit.

Evenementen gisteren 16:50

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer is begonnen

Met nog dertien dagen te gaan is de opbouw van het Zomerspektakel aan het Meer op het evenemententerrein langs de Zegerplas begonnen. Het meerdaagse festival trapt vrijdag 3 juni af met bekende artiesten als Anouk, Snelle en Kensington.