Eerste palen nieuwe ARC hoofdtribune zijn de grond in geslagen

Bij voetbalclub sv ARC wordt er momenteel gewerkt aan een nieuwe hoofdtribune. Nu is het moment eindelijk daar dat de eerste paal voor de fundering van de tribune de grond in is gegaan.     

De planning was dat de eerste paal op 14 september de grond in ging. Door vertraging in de verlening van de bouwvergunning kon dit echter niet. Bijna twee maanden later was maandag 8 november het moment dan eindelijk daar dat de eerste paal écht de grond in ging. Aan het einde van de dag zaten alle tien de palen in de grond. Nu kan er gestart worden met de verdere fundering van de tribune. Aan het einde van de week, als alles mee zit, is de fundering klaar. 

Als gevolg van de vertraging in het verkrijgen van de bouwvergunning zal de bouw van de tribune ook langer duren. Naar verluid zal de bouw van de tribune worden afgerond tussen januari en februari. De aankomende tijd worden de overige palen de grond in geslagen om zo de fundering te regelen. Daarna volgen hopelijk snel de volgende werkzaamheden zodat het publiek volgend jaar op de nieuwe tribune kan genieten van de lokale voetbalcompetitie. 

Hieronder een impressie van de nieuwe hoofdtribune


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 16:27

Motorrijder zwaargewond na eenzijdig ongeval op afrit N11 bij N207 vanuit Bodegraven

Zaterdag 2 maart raakte een motorrijder ernstig gewond bij een eenzijdig ongeval op de afrit van de N11 bij de N207 vanuit Bodegraven. De motorrijder botste tegen de vangrail en belandde vervolgens tussen de op- en afrit van de snelweg. Het ongeval resulteerde in ernstige verwondingen, waarvoor de man met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

Werken gisteren 16:06

Vacatureoverzicht week 9: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Literatuur gisteren 13:46

Alphense Thobian brengt zijn tweede gedichtenbundel uit: 'De Bus Gemist'

Thobian Schaap (21) brengt op 8 maart zijn tweede gedichtenbundel uit, getiteld 'De Bus Gemist'. Na zijn succesvolle debuut in 2021 met 'Tijd Vliegt Voorbij', waarin hij zijn coming-out beleefde, treedt Thobian opnieuw de literaire wereld binnen met een nieuw verhaal.

Evenementen gisteren 10:00

Zaterdagavond wordt een echte feestavond bij het Zomerspektakel

Voor zaterdag 1 juni heeft het Zomerspektakel aan het Meer een spectaculaire line-up neer weten te zetten. Het belooft een geweldige feestavond te worden. En dat past helemaal bij deze jubileumeditie. Voorzitter Stanley de Looze: “Maak je klaar voor een avond volop springen, swingen en meezingen.”

Overige gisteren 08:59

Haal de lente in huis: verse Paastakken van het Kroondomein!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het ook weer bijna Pasen is. De jaarlijkse Paastakken-actie op het Kroondomein begint inmiddels een traditie te worden, want ook dit jaar kun je weer langskomen voor Paastakken die vers van het land afkomen.